Dünyanın En Çok Satan Pick-Up’ı Hangisi?

0
9849
Dünyanın En Çok Satan

Toyota’nın Hilux modeli 2017’de Türkiye’de en fazla satılan PickUp araç olmuştu. Ancak bu başarı sadece ülkemizle sınırlı değil. Toyota Hilux modeli, geçen yıl dünyanın en çok satan pick up’larından olmuş. Toyota’nın Hilux’un satış rakamlarına yansıyan başarısının ardından fiyatı, yakıt tüketimi ve yol tutuşu gibi detaylar yatıyor.

Dünyanın En Çok Satan Pick-Up’larından Hilux, 50 Yaşında!

Dünyanın En Çok Satan2017 Türkiye ve Avrupa pick-up pazarının lideri olan Toyota Hilux modeli bu yıl 50. yaşını kutlayacak. Hem iki yıldır elde ettiği satış başarısını taçlandırmak hem de 50. yaş gününü kutlamak amacıyla Hilux için yeni bir versiyon sunulacak. 

Yenilmez Hilux Yakında Türkiye’de!

Toyota Hilux Invincible 50 Chrome EditionMarka, başarısını taçlandırmak üzere özel bir seri üretti. Toyota Hilux Invincible 50 Chrome Edition adlı yeni modeli yakında yollarda göreceğiz. İngilizce “yenilmez” anlamına gelen “Invincible” pek çok açıdan özel detaylara sahip. Krom roll barlar, krom yan basamaklar, krom ön ve alt koruma, siyah çamurluk korumaları, 18 inçlik alaşım jantlar, plastik bagaj havuzu önemli detaylar. Ayrıca ön kapılarda bu özel modele özgü Invincible 50 logosu da olacak. 

İkinci el Pick-Up ilanları için buraya tıklayın!

Şehir İçinde Pick-Up Kullanımı Neden Arttı!

Toyota Hilux Invincible 50 Chrome EditionKonu, Pick-Up olunca herkesin aklına ticari araç sınıfı geliyor. Pick-Up modelleri temelde ticari amaçla kullanım için üretilirler. Eşya taşımak, yük taşımak, arazide kullanım için tasarlanırlar. Bu amaçla da kullanıcının ağır yük taşıma, dengeli yük taşıma, engebeli arazide yükü devirmeme, düşürmeme, iyi yol tutuşu gibi ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirilirler. Ancak işler son bir iki yıldır biraz değişti. Nasıl mı?

Toyota Hilux Invincible 50 Chrome EditionArtık, günlük kullanım için de Pick-Up alanlar var. Özellikle Türkiye’de SUV araçların ağır vergileri, yakıt tüketimi konusunda kullanıcıyı zorlamaları bazı OffRoad düşkünlerinin az yakan PickUp modellerine yönelmesine neden oldu. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here