2022 Yeni Volkswagen Amarok Detayları Geliyor!

0
2325
2022 Vw Amarok

2021 yılında Yeni Volkswagen Amarok’un çizimleri paylaşılmıştı. Bu sayede Amarok’un nasıl bir tasarıma sahip olacağı bilinen bir durumdu. Ancak Volkswagen yeni açıklamasıyla Pickup modelinin teknik detayları ve donanımsal özellikleriyle ilgili bir takım bilgileri paylaştı.

Volkswagen Amarok Genel Bakış

2022 Amarok Ön görünüm

2022 Yeni Volkswagen Amarok hakkında paylaşılan yeni bilgilerle birlikte, teknik verilere değinebileceğiz. Model, Ford ve Volkswagen ortaklığıyla, birlikte harika bir Pickup’ın ortaya çıkmasını sağladı. Oldukça yenilikçi bir tasarımla ve teknolojik gelişmeleriyle birlikte kullanıcılarıyla buluşacak.

Yeni Amarok’un bir önceki nesline göre ilk başta dikkat çeken nokta modelin kasa boyutları oluyor. Öncesine göre 100 mm kadar uzun hale getirilen Amarok, aks mesafesinde 175 milimetrelik bir artış sağlayarak daha geniş ve ferah alan olmasını sağlayacak.

Yeni Amarok’un pek çok versiyonunda 1200 kg yük taşıma kapasitesi ve 3500 kg römork çekme kapasitesi sunulacak. Ek olarak, suda ilerleme derinliğinin de artırıldığı belirtiliyor. Arazi koşullarını ve kamp yapmayı severler için adeta evinizi Pickup’ınızla birlikte gezdirebilirsiniz.

Volkswagen Amarok Özellikler

2022 Amarok Ön Çıtalar

2022 Volkswagen Amarok oldukça çeşitli donanım seviyeleriyle kullanıcılarını karşılayacak. Base, Life, Style, Panamericana ve Aventure olmak üzere beş farklı donanım paketi sunmakta. Pickup’ın jant seçenekleri, donanım paket seviyelerine göre 17inç’den başlayıp 21 inç boyutuna kadar büyüyor. Son iki seviye diğerlerine göre daha premium özelliklere sahip olacak. Off-road severleri sevindirecek olan Panamericana paketinde, arazi koşullarında oldukça etkin bir sürüş karakterini göreceğiz.

Yeni Amarok, dizel ağırlıklı olmak üzere benzinli motor tipiyle de piyasada yerini alacak. Dört silindirli ve altı silindirli motor tipleriyle, iki çeker ve dört çeker şeklinde ayrılabilecek. 30’un üzerinde sürüş asistanı desteğiyle birlikte güvenli ve konforlu sürüş imkanı sağlayacak.

2022 Amarok arka görünüm

Yeni Amarok arka görünümünde göze oldukça hitap ediyor. Büyük bagaj kapağı aracın daha heybetli durmasına imkan sunmuş. Böylelikle önceki nesle göre daha kaslı bir görünümü elde etmiş.

Amarok Yan görünüm

Ford ile gerçekleştirdikleri ortaklığın kendi içlerine olumlu yansıdığını ifade eden Krause; “Yeni Amarok, Volkswagen’in kendi içerisinde geliştirdiği ilk jenerasyona göre kesinlikle çık daha iyi bir pickup olacak. Bu noktada Ford için de aynı şeyi söyleyebilirim. Birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Ranger da çok daha iyi bir model haline geldi. Bu ortaklık sayesinde iki farklı oluşum, bireysel güçlü yönlerimini bir araya getirdi. Bu durumun nihai sonuç olarak ticari tarafın ötesinde, ortaya çıkarılan ürünlere büyük ölçüde fayda sağladığını düşünüyorum. Yeni Amarok ile birlikte biz kendi içimizde tasarım tarafında çok önemli değişimlere gittik. Bu sayede araç çok daha dikkat çekici olacak.” ifadesini kullandı.

İkinci El Volkswagen Amarok İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here