Aston Martin, iki lüks İngiliz markasının özünü yakalamayı amaçlayan Bowmore Edition adlı özel yeni bir DBX spesifikasyonunu açıkladı. Ayrıca isimdeki bu farklılık dikkatinizi çekmiş olabilir, Bowmore, bilinen bir tek malt viski fabrikasıdır. 18 Araçla Sınırlı Aston Martin DBX Bowmore Edition detayları için okumaya devam edin.

Aston Martin DBX Bowmore Edition Sadece 18 Araçla Sınırlı

Bu özel 18 araçla sınırlı DBX, otomobil üreticisinin ısmarlama servisi Q by Aston Martin tarafından yaratıldı. Bowmore’s Islay, İskoçya’da özel bir yaşam tarzı deneyimi sırasında müşterilere Bowmore Edition modeli olarak sunulacak.

18 Araçla Sınırlı Aston Martin DBX Bowmore Edition

Aston Martin DBX, Aston Martin özelleştirmesiyle en yüksek Q seviyesi için mükemmel kanvas sağladı. Aston Martin ve Bowmore markaları, miraslarına sadık, aynı zamanda yeni yöntemleri benimseyen zamansız bir güzellik ve kalıcı bir miras yaratma vizyonunu paylaşıyor. Bu, DBX Bowmore baskısına da yansıyor.” dedi Aston Martin yöneticisi Marek Reichman. Ayrıca “Bakır viski filmlerinden şeritler yan kaplamalara işlenmiş ve Bowmore Tweed iç mekana vurgu yapıyor.” diye ekledi.

Alıcılar görsel olarak iki dış renk arasından seçim yapabilirler. İlki, sadece Aston Martin by Q tarafından geri getirilen Bowmore Blue, diğeri ise Xenon Grey. Bu arada, orijinal viskiden bakır kullanan Bowmore markalı bakır kaplamalar vurgu olarak kullanılırken, isteğe bağlı siyah fren kaliperleri kontrast sağlar.

İç mekan tasarımı

İç kısımda cilalı bakır bardak tutucular bulunurken eşik plakaları hala Bowmore’dan geri dönüştürülmüş bakırdan yapılmıştır. Parlak siyah orta konsol döşeme kaplamasında elle yerleştirilmiş bakır folyo detayları da var. Her arabada Bowmore tüvit piknik battaniyesi ve deri çanta gibi özel olarak tasarlanmış Q by Aston Martin aksesuarları bulunuyor.

“Aston Martin ile ortaklığımız, heyecan verici ve büyüleyici bir işbirliği olmaya devam ediyor ve bu özel sürüm Bowmore DBX’in ortaya çıkarılması, kolektif yolculuğumuzun bir başka heyecan verici adımı. Bu güzel arabanın sahiplerinin her birini Islay’deki içki fabrikamızda ağırlamak istiyoruz. Ayrıca onlara Bowmore ada evimizin sunduğu her şeyi göstermek için sabırsızlanıyoruz. Bowmore’un sahipleri Beam Suntory’de Scotch’ın küresel genel müdürü Francois Bazini, “Tamamen farklı ürünler üretmemize rağmen, ortak değerlerimiz ve tutkumuz birbiriyle çok uyumlu olduğundan gelecekte daha heyecan verici duyurular bekleyebilirsiniz.” dedi.

Q by Aston Martin DBX Bowmore Edition şu anda dünya çapında satışa sunuldu ve müşteri teslimatları 2021’in 4. çeyreğinde gerçekleşecek.

İkinci El Aston Martin İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here