Opel Mokka-e İleri Teknolojisi ile Ödülü Kaptı!

2020 yılının son günlerine girerken, geçirdiğimiz yılın ödülleri sahiplerini bulmaya başladı. 2020 yılının çeşitli kulvarlardaki başarılı otomobilleri, çeşitli organizasyonlar ile ödüllendiriliyorlar. Alman üretici Opel tarafından geliştirilen Mokka-e de ödül sahiplerinden biri oldu. Opel Mokka-e ”2020 Yılı Bağlanabilir Otomobil” ödülüne layık görüldü.

opel mokka-e

Tamamen Dijital Bir Altyapı: Opel Mokka-e

Baştan aşağı dijital bir altyapı ile donatılan Opel Mokka-e, Auto Bild ve Computer Bild okuyucuları tarafından ”Yılın Bağlanabilir Otomobili” kategorisinde birinciliğe layık görüldü. Opel’in geliştirdiği ileri teknolojiye sahip Pure Panel sayesinde sürücüler ihtiyaç duyduğu bilgilere ulaşabiliyorlar. Yeni Mokka, sunduğu sezgisel ve kolay kullanım özellikleri ile keyifli yolculuklar yapılması imkan veriyor. Tamamen dijital olarak sunduğu Pure Panel ile Mokka, ”bağlanabilirlik” noktasında rakiplerinden bir adım önde gözüküyor.

Yeni Mokka, Opel mühendisleri tarafından geliştirilen dijital öğeler sayesinde sürücüleri ve yolcuları hayata bağlıyor ve eğlendiriyor. Yeni Mokka’da 7,0 inç’lik renkli dokunmatik ekrana sahip Multimedya Radyo ile Multimedya Navigasyon ve yüksek çözünürlüklü 10,0 inç’lik renkli dokunmatik ekrana sahip üst seviye Multimedya Navi Pro gibi farklı bilgi-eğlence sistemleri mevcut. Ekranlar yeni Pure Panel ile entegre olup sürücü odaklı yerleştirilmiş. Ön panelde 12 inç’lik bir Sürücü Bilgi Merkezi ekranı mevcut. Ayrıca yeni model, orta konsolunda bulunan kablosuz şarj noktası ile akıllı telefonları kablo derdi olmadan şarj edilmesine de imkan tanıyor.

opel mokka-e

”OpelConnect’ hizmetleri sürüşü daha da keyifli hale getiriyor.”

Opel Mühendislik Bölümü Genel Müdürü Marcus Lott, yeni Opel Mokka-e ile müşterilere son derece kapsamlı ve eksiksiz bir paket sunduklarını belirtti ve; ”Sürücüler ihtiyaç duydukları tüm bilgileri dijital Pure Panel’in iki geniş ekranından alıyor. Bilgi-eğlence sistemi aynı zamanda ileri seviyede bağlanabilirlik sunuyor. Sistemlerin kullanımı sezgisel olup ‘OpelConnect’ hizmetleri sürüşü daha da keyifli hale getiriyor.” diye konuştu.

opel mokka-e

İkinci el satılık Opel Mokka ilanları

Yeni Opel: Opel Yeni Marka Kimliği İle Karşınızda

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here