Yeni Opel Mokka, Benzinli Ve Dizel Motorları Tanıttı

0
874
opel mokka

Yeni Opel Mokka, elektrikli bir varyantta halka açıklandıktan sonra, perde sırası artık geleneksel olarak güçlendirilmiş versiyonlara da geldi.

Elektrikli versiyonun piyasaya sürülmesinden birkaç ay sonra, yeni nesil Opel Mokka da geleneksel benzinli ve dizel versiyonlarında dünyaya gösteriliyor ve kardeşi “on tap” tarafından başlatılan stili koruyor.

Tümüyle yeni tarz

İç tasarımın yanı sıra dış tasarım, Mokka’nın elektrikli versiyonunun Haziran ayında piyasaya sürülmesine kıyasla herhangi bir değişikliğe uğramamış. Alman kompakt SUV tarafından başlatılan yeni stilistik görünüş, bütüne çok fütüristik bir dokunuş katan gergin çizgilerden oluşuyor. Mevcut nesilden daha küçük olan Mokka, bugün 4,15 metre uzunluğunda veya 12,5 santimetre daha az, ancak dingil açıklığında 2 milimetre kazanarak hala iyi bir iç alan ve 350 litre kapasiteli bir bagaj sağlıyor.

İç mekanlardan bahsetmişken, burada da tasarımcılar geçmişten güçlü bir şekilde kopmak için çok çalıştılar. Gösterge paneline artık biri direksiyon simidinin arkasında ve diğeri ön panelin ortasında olmak üzere iki yan yan ekran dahil oldu. Bilgi-eğlence sisteminin dokunmatik arayüzü, seçilen sürüme bağlı olarak 7 veya 10 inçlik bir boyuta sahip olabilir.

Yeni Opel Mokka Motor Özellikleri

Yeni Opel Mokka (şu anda bilinen elektrik ünitesiyle birlikte) iki benzinli motor ve bir dizel motora sahip 3 seçenek ile geliyor. İlki , altı ileri manuel şanzıman ile birlikte 100 HP veya altı ileri manuel şanzımanlı Mokka. Diğeri ise sekiz ileri otomatik şanzıman ile 130 HP ile sunulan iki süper şarjlı 1,2 litrelik dört silindirli motora sahip. Listedeki tek dizel ise, altı ileri manuel ile birleştirilmiş 110 HP 1.5 motorla temsil ediliyor.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here