Opel Logosu Güncellendi

0
1661

Opel güncellenmiş logosu ve yeni marka kimliğini tanıttı. Modern ve cesur bir görünüş kazandırma hedefiyle yol alan şirket birtakım değişiklik gerçekleştirdi. Gelecek adına daha iddialı bir imaj çizmek isteyen Opel logosu bakın nasıl olmuş.

Opel logosu

 

Opel Logosu ve Yeni Değişimler

Opel bildiğiniz üzere PSA Grup tarafından satın alındı. Bu ortaklık sonrasında Opel içerisinde hızlı ve etkili bir değişim süreci başladı. Ortaya koyacağı yeni imaj ile perspektifini ve skalasını genişletmeye çalışıyor. Daha önce General Motors altında olan şirket daha başka teknolojiler ve imkanlarla tanışmanın nimetlerinden faydalanmak istiyor. Özellikle elektrikli araç konseptinde geri kalan General Motors’un ardından PSA Grup Opel’in elektikli araçlar için özel altyapı imkanı sunması da şirketin geleceği adına çok önemli ve kıymetli bir adım. Bu teknik ve donanımsal altyapıları hazırlarken bir yandan da şirketin imajını ve kimliğini yeniden dizayn ediyorlar. Opel Logosu değişimi de bunlardan birisi.

Opel logosu

Daha İnce Çizgiler

Aslında logoyu görünce ne farkı var ki diyebilirsiniz. Çünkü logo neredeyse önceki haliyle aynı. Sadece daha ince çizgiler ile daha minimalist bir tarz benimsenmiş. Arkada planda markanın rengi sarı daha dikkatlice vurgulanmış. Aslında burada markanın yenilikçi ve güncel yüzü vurgulanmaya çalışılmış. Yani yeni düzene adapte olmuş bir Opel var diyor aslında logo.

Kendimize güveniyoruz, genç fikirliyiz ve kapsayıcıyız. Bu yeni çağda Opel, ilerici Modern Alman kültüründen ilham alıyor. Bu, yeni marka kimliğimizin ifadesidir ve heyecan verici yeni ürün yelpazemizi temsil eder, ”diyor Opel satış ve pazarlama müdürü Xavier Duchemin.

Yeni araç tasarımlarıyla da kendini hissettiren bir yenilenme süreci içerisinde olan Opel genç nesli yakalamak istiyor. Uzun bir süre satın almalar ile uzayan süreçlerle yıpranan marka imajını toparlamaya çalışıyor. Aslında tepeden tırnağa başlayan değişikliğin görünen dış yüzü bu diyebiliriz Opel logosu için. PSA Grubu yapılan değişikliklerin hem ana sebebi hem de en büyük destekçisi gibi duruyor. Satın aldıkları yılların markası Opel’i hedefledikleri yüksek basamaklara çıkarmak için çalışmaları sürdüreceklerini şimdiden görmek mümkün.

İkinci El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here