Offroad Kunduz’a Taşınıyor

0
1145

2015 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ikinci yarışı, Vezirköprü Offroad Kulübü VEZİROFF tarafından 02-03 Mayıs tarihlerinde Samsun Vezirköprü Kunduz ormanlarında düzenleniyor…

TOSFED 2015 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 2. yarışı 02-03 Mayıs tarihlerinde Samsun’un Vezirköprü ilçesinde yer alan Kunduz ormanlarında gerçekleştiriliyor.

Vezirköprü Offroad Kulübü (VEZİROFF) tarafından düzenlenen yarış, 02 Mayıs 2015 Cumartesi Saat 12.30’da başlayacak. 30 kadar ekibin katılımı beklenen organizasyonun ilk günü 8.3 km uzunluğunda olan Mehmet Çolak özel etabı koşulacak. Gün sonunda araçlarını servis alanına çekecek olan yarışmacılar, ertesi gün seyircilere büyük bir adrenalin yaşatacak olan Aygaz özel etabı için araçlarını hazırlanacaklar. Yarışmacılara ve katılımcılara her dakikasında adrenalin yaşatacak olan bu zorlu mücadele, 3 Mayıs 2015 Pazar Saat 17.30’da ödül töreni ile son bulacak.
Aygaz OtoGaz katkıları ile düzenlenen yarış hakkında bilgi veren Yarışma Direktörü Metin Yılmaz, “Organizasyonumuz otomobil sporlarının en fazla seyircisine sahip yarışlarından biridir. Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ikinci yarışı olan organizasyonumuza Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yakın ilgi ve desteği bu sene de önemli ölçüde devam etmektedir. Yaklaşık 5 aydır bu organizasyon için hazırlanmaktayız, tüm offroad sevenleri Kunduz ormanlarına bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here