MT Tour Türkiye’ye Kampanyayla Geliyor!

0
5143

Tüm Avrupa’da kullanıcıları tarafından heyecanla beklenen ve uğradığı tüm ülkelerde eşsiz deneyimler sunan MT Tour ikinci kez Türkiye’yi rotasına aldı. Geçtiğimiz yıl yoğun ilgi ile karşılanan bu turne kapsamında 26,27 ve 28 Nisan tarihlerinde İstanbul İntercity İstanbul Park’ta konumlanacak MT Tırı, 3,4,5 Mayıs tarihlerinde de İzmir Çiğli KİPA AVM’de MT serisi meraklıları ile buluşacak. Bu organizasyona özel tüm MT modelleri için geçerli olacak avantajlı kampanya kullanıcılara bu yılın sürprizi…

MT Tour Türkiye’ye Kampanyayla Geliyor!

MT Tour TürkiyeMT serisine ait 13 motosikleti taşıyan MT tırı, 26/27/28 Nisan tarihlerinde İstanbul İntercity İstanbul Park’ta, 3/4/5 Mayıs’ta da İzmir’de Çiğli KİPA AVM’de meraklılarıyla buluşacak. Turne kapsamında sürüş deneyimine açılacak modeller arasında MT-10 SP, MT-10, MT-09 SP, MT-09, MT-07, MT-25, MT-125 yer alıyor. Yamaha yetkili bayileri üzerinden kayıt olan her bir motosiklet kullanıcısı Yamaha Riding Akademi eğitmenleri eşliğinde şehirde belirlenen rotaları gezecek ve MT serisi motosikletlerini sürüş anında tanıma fırsatı yakalayacaklar. Katılımcılar gün içinde 10:00 – 19:00 saatleri arasında devam edecek organizasyonda çeşitli yarışmalar ve müzikle birlikte farklı bir deneyim yaşayacak.

MT Tour’a özel kampanya başladı!

Bu organizasyonu tam bir şölene dönüştürmeyi planlayan Yamaha Motor Türkiye, MT Tour organizasyonuna özel olarak MT modelleri için geçerli olacak bir kampanya da başlattı. Efsanevi MT ailesinin tüm modelleri için geçerli olan kampanyadan, 10 Mayıs tarihine kadar yüzde 0 (sıfır)’dan başlayan faiz avantajları ve 60 aya varan vade fırsatlarından yararlanılabilecek.

MT Tour sayesinde 125 cc’den 1.000 cc’ye uzanan MT modelleri ile tanışma fırsatı…

Yamaha Motor Avrupa’nın 5 yıl önce başlattığı, her yıl 15 Avrupa ülkesi gezen, her ülkenin merakla beklediği bu organizasyon, Türkiye’deki MT meraklılarının kaçırmaması gereken özel bir deneyim yaşatıyor. MT serisi, tüm motosiklet sürücülerine her sürüşten maksimum keyif alma fırsatını sunmayı hedefleyen, sürekli olarak gelişen ve ilerleyen, dünyada satış rekorları kıran özel bir seri…

Bugün Yamaha Hyper Naked serisinde 125 cc’den 1.000 cc’ye uzanan MT modelleri bulunuyor. Bu modeller, sürücülere heyecan verici torklu sürüş duygusunu yaşama ve Japonya’nın esrarengiz ve karanlık tarafını keşfetme şansı sunuyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here