Yeni Honda Rebel Ortaya Çıktı!

1
4844

Honda Rebel düşük cc sınıfında bir chopper/cruiser motosiklettir. Yeni Honda Rebel 2021 yılının sonlarına doğru piyasaya sürülmesi planlanmaktadır. Yenilenen Honda Rebel’in 1.084 cc olarak ortaya çıkacaktır. Motor bloğu Africa Twinden uyarlanırken bazı değişiklikler yapılacaktır. Africa Twin Hızlı, dinamik sürüşlere imkan sağlayan ve son derece dayanıklı motor bloğuna sahiptir. Honda bütün kategori ve sınıftaki motosiklet satışlarında etkin pay hakkına sahip olmak istiyor. Birçok kullanıcı tarafından sevilip, tutku haline dönüşen Honda markası kalitesini Yeni Honda Rebelde sürdürmeyi planlamaktadır.

Kişiye Özel Tasarım İmkanıHonda Rebel

Tasarım olarak orta segment yeni Honda Rebellerle benzerlik mevcuttur. Aydınlatma olarak kullanılan LED farlar, soba borusuna benzeyen egzoz, metalik kırmızı ve bordo renk seçenekleriyle satışa sunulacaktır. Honda’nın asıl olayı, bu motosiklete uyarladığı geniş aksesuar yelpazesidir. Bu sayede insanlar, motosikletlerini tamamen kişiye özel hale getirebilecektir. Bana göre yeni Honda Rebel en can alıcı noktası kafa tasarımı olmuştur. Sinyal ve far tasarımıyla beraber yenilikçi ve geleneksel tasarımın bir arada kullanılmasını beğendim.

Honda Rebel Teknik özellikleri olarak, ön ve arka tarafta tek disk fren sistemi kullanılmaktadır. ABS standart olarak gelmektedir. DCT şanzıman ve manuel şanzıman olarak iki farklı kategoride satılacaktır. DCT versiyo 230 kilogram, manuel versiyonu 220 kilogramdır. İkisi versiyonda oldukça yapı ve motor bloğuna göre hafif kalmaktadırlar. Ayrıca yere yakın tasarımı sayesinde ağırlığı kullanıcıya yansıtmamaktadır. Kaydırmalı debriyaj, hız sabitleyici gibi sürüşü kolaylaştıran donanımlar standart olarak gelecektir. Honda Rebel büyük ihtimal ile ülkemize gelmeyecek modeller arasındadır. Eğer Honda Türkiye, bu motosikleti ülkemizde satışa sunarsa oldukça satacağına eminim. Eski Honda Chopper/ Cruiser motosikletleri göz önüne aldığımızda dayanıklı ve verimli motorları, Amerikan Chopper/ Cruiser modellere meydan okumaktadır.

İkinci El Motosiklet İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here