Suzuki Adress 110 İnceleme

0
3867
Suzuki Adress 110 Test

Şehir içi trafiğinden sıkılıp bir çözüm arayanlar için müjde! Suzuki Adress 110 kompakt tasarımı, hafifliği ve verimliliği ile tam size göre. Eğer ilginizi çektiyse arabam.com olarak ele aldığımız Suzuki Adress 110 İnceleme yazısı ile devam edelim.

Suzuki Adress 110 İnceleme

Suzuki Adress 110 Tasarım

Suzuki Adress 110’a dışarıdan bakıldığında öncelikli olarak 14 inç boyutundaki ön ve arka lastikler dikkat çekiyor. Bu durum özellikle Suzuki Adress 110’un olduğundan daha büyük durmasını sağlıyor. Ön tarafta iki adet saklama alanı, analog şekilde bir takometre, hız, yakıt ve sinyal göstergesi bulunuyor. Ayrıca sele altı bir adet full-face kask alabiliyor. Selefleri düşünüldüğünde onlardan ayrıldığı önemli bir nokta. Frenlerde kilit sistemi mevcut. Bu size yokuşlu yollarda motosikletinizi park edebilme olanağı sağlıyor. Kontak anahtarının  olduğu yerde bu sınıfta göremediğimiz bir mekanizma mevcut. Anahtarınızın arka kısmı ile kontağı dışarıdan ulaşılamaz hale getirebiliyorsunuz. Özellikle renk seçenekleri ile dikkat çeken Adress 110 Suzuki’nin Moto GP’den gelen ruhunu bizlere yansıtmayı başarıyor.Suzuki Adress 110 Test

Motor ve Yakıt Tüketimi

Tek silindirli bir motora sahip olan Suzuki Adress 110, isminden bağımsız bir şekilde bizi 113cc’lik bir silindir hacmi ile karşılıyor. 9 beygir güç üretebilen bu ufak motor, enjeksiyon sistemine sahip. 97kg olan Suzuki Adress 110, 5.2lt yakıt alabiliyor. Yakıt tüketimi konusunda oldukça verimli olan Adress tek depo ile 265km gibi şaşırtıcı bir menzil gidebiliyor. Karma olarak hesaplandığında 2 litreyi aşmayan bir yakıt sarfiyatı mevcut. Verimli olmasına karşın çokta hantal olmayan motoru sayesinde şehir içi kalkışlarda gayet seri.

Suzuki Adress 110 Test

Sürüş

Lastik ebatları sayesinde şehir içindeki engebeli yollarda ekstra bir konfor sağlayan Adress 110, ön kısımda bir rüzgar camına sahip değil. Fakat şehir içi sınıfında bir scooter olduğu için pek de gerekli değil. Aynalar biraz kısa olduğu için uzun boylu kişiler için pek kullanışlı olmayabilir. Motor gücü ve yakıt verimliliği ile şehir içinde oldukça güzel bir model olan Suzuki Adress sürüş anlamında bizden tam puan alıyor.

Suzuki Adress 110 Test

Avantajları

  • 14 inç lastik ebatı
  • Kullanışlı saklama alanları
  • Full-face kask alabilen sele altı bagajı
  • Ekstra güvenlik özellikleri
  • Yakıt verimliliği

Dezavantajları

  • Rüzgar kesici bir cama sahip olmaması
  • Nispeten kısa yan aynalar
  • Rakip markalara göre Suzuki Servis fiyatlarının yüksekliği

2. El Suzuki Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here