Moto Guzzi V7 III Carbon | Yalnızca 1921 Adet Üretildi

1
2462

Moto Guzzi V7 III Carbon 

Klasik tarzını yeni nesil oyuncaklarla birleştiren Moto Guzzi markası , bizlere motosiklet kullanmanın zevkini sürekli ve heyecanlı bir şekilde yaşatmaya devam ediyor. Bu modelden( Moto Guzzi V7 III Carbon ) yalnızca 1921 adet mevcuttur, bu rakamın amacı Moto Guzzi’nin kurulduğu yılı hatırlatmaktır.

V7 serisi, Moto Guzzi’nin satışlarının yüzde 50’sinden fazlasını oluşturuyor, bu nedenle insanların bu modele yatırım yapmaya, her yıl yenilemeye  ve geliştirmeye devam etmesi gayet mantıklı.

Moto Guzzi V7 III Carbon 

V7 III Carbon orijinalliğini koruyarak ve zevkli bir şekilde yorumlanmıştır. Otantik V7 tarzını kısaltılmış şık çamurluklar ve Moto Guzzi’nin en çok satılan modelinin karakterini en iyi şekilde yansıtan yan rüzgarlıklar gibi çok sayıda karbon fiber parçanın kullanıldığı prestijli bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda karbon fiber kalitesi ile birleştirilen ek özelleştirmeleri de destekler.

Karbon Detaylar

Bu sınırlı sayıda üretilen V7 III Carbon modelinde çok sayıda krom ve cilalı yüzey bulunur.

V7 III Carbon tamamen mat siyah bir görünüme sahiptir, bu renk Brembo ön disk fren kaliperi, yan rüzgarlıklar üzerindeki logolar ve yakıt deposu üzerindeki Kartal için seçilen renk olan kırmızı renkli parçaları vurgular. Diğer yandan  Sele, incelikli ayrıntıları seven herkesi bayılacağı popüler tarzdan ilham alan kırmızı dikişlerle tamamlanmıştır. Aslında, bu model tamamen bu tür ayrıntılarla dolu olmasıyla ünlüdür. Kilitli depo kapağı siyah alüminyumdan yapılmıştır, far çerçevesi de tıpkı enjektör kapakları ve arka fren merkez silindiri gibi siyahtır.

 

Moto Guzzi V7 III Carbon 

Güvenilir ve Uygun Fiyatlı

Yeni nesil genç motosikletçileri ya da herhangi bir nedenle otomobillerinden ayrılmak zorunda kalan önceki nesilden yeniden doğmuş motosikletçileri çekmek için kullanıcı dostu olan model ; kolay, güvenilir ve uygun fiyatlı bir seçenektir.

 

ÖZELLİKLER

Fiyat: 9.990 ABD Doları / 11.590 ABD Doları CDN
Motor: 744cc, hava soğutmalı, dört zamanlı, 90 ° V-ikiz
Bore x Stroke: 80,0 mm x 74,0 mm
En yüksek güç: 52 hp @ 6.200 dev / dak
Maksimum tork: 44,2 lb.-ft. @ 4.200 dev / dak
Aktarma: 6 hız
Ön süspansiyon: 40 mm teleskopik çatal
Arka Süspansiyon: Yay ön yükü, geri tepme ve sıkıştırma için ayarlanabilen çift Öhlins şokları
Ön fren: 4 pistonlu Brembo kaliperler, çift 320 mm yüzer disk, ABS
Arka fren: 2 pistonlu kumpas, 260 mm disk, ABS
Ön Tekerlek / Lastik: 18 inç, telli / 100 / 90-18
Arka Tekerlek / Lastik: 17 inç, telli / 130 / 80-17
Koltuk yüksekliği: 30,3 inç

 

Modelin seri numarası bir plaka ile gösterilmiştir: 1921 motosiklet mevcuttur, bu rakamın amacı Moto Guzzi’nin kurulduğu yılı hatırlatmaktır.

V7 III Carbon, ürün yelpazesi içinde “sınırlı sürüm” bir modele sahip olma geleneğini izleyerek, şu anda V7 III ailesi içinde sınırlı ve numaralı üretime sahip olan tek modeldir.

İKİNCİ EL MOTOSİKLET İLANLARI

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here