Kymco AK 550 ‘yi, iki yıl önce piyasaya sürülmesinden bu yana, markanın amiral gemisi scooter’ı olmaya devam ediyor. İlginç renk seçenekleri, piyasadaki ilk entegre navigasyon sistemi ve birçok farklı özelliği ile dikkat çekmeye devam ediyor. Tıpkı iyi şarap gibi, zamanın geçişiyle daha da iyileşmeye devam etmekte. 2017 yılındaki sunumunda anlatıldığı gibi, iddialı bir projeydi. Markanın tarihindeki en pahalı projesiydi. Ve sonuç beklendiği kadar olumlu oldu.

AK 550 ‘nin rakipleri sessizliğini korudu.

Pandemi sebebiyle bu segmentte çok az hareketin olduğu bir dönemdeyiz. Piyasada “en iyi” olarak kabul edilebilecek üç maxi scooter’ın hiçbirinde yeni rakipler veya büyük değişiklikler yok: BMW , yamaha ve KYMCO . Yalnızca SYM , bu özel orta motorlu scooter üreticileri kulübüne katılma niyetini açıkladı, ancak henüz katılmadı.

Önemli bir değişiklik yok

KYMCO , AK 550’sinde çok az değişiklik yaparak, yeni bir renk (imajını büyük ölçüde iyileştiren bu kobalt mavisi), bagaj rafı ve noodoe sisteminin merkezi ekranı aracılığıyla navigasyon sistemi gibi, ilk başta bulunmayan aksesuarlar da bu scooter da geldi, ancak AK’nin teknik veya ekipman bölümünde hiçbir şey yenilenmedi.

Sadece üstyapısında ufak değişiklikler var. Sportif, agresif tarz ve Birinci neslin siyahı üzerindeki bu mavi renkle zenginleştirilmiş gövdesiyle dikkat çekiyor.  Normalin aksine açılan bir koltuk veya sol kolun altındaki bir kol üzerindeki el freni gibi özellikler bu modelde gelmiştir. Tüm aydınlatmalar LED’dir , standart olarak ısıtmalı elciklere ve iki motor haritasına sahiptir.

Standart olarak lastik basıncı da dahil olmak üzere birçok bilgi içeren üç kadrana sahiptir; Merkezi , cep telefonuna bağlantı gerektiren KYMCO Noodoe iletişim sistemi için ayrılmıştır . Bağlandıklarında, cep telefonuyla yaklaştığınızda ekran açılır ve başlattığınızda atadığınız fotoğrafları veya özelleştirilebilir bir arka planı gösterir. Size hava durumu bilgileri, akıllı bir pusula, mobil bildirimler ve hatta bir navigasyon sistemi dahi verebilir.

Motosiklet tipi alüminyum şasi ve motordan bağımsız salınım koluna sahip merkezi motor yapısı, muadillerinde olduğu gibi sportif davranışından sorumludur. Ancak, döngünün geri kalanıyla iyi bir seviyede tamamlanmalıdır. Ve KYMCO AK 550 de bu konuda puanları yüksektir.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here