Honda Africa Twin’e Android Auto Özelliği Geliyor

0
1654

Eğer Android telefon kullanıyorsanız ve diğer işletim sistemlerini sevmiyorsanız, bu haber tam da size göre. Honda, çok sevilen Africa Twin modeline yeni özellikler ve teknolojik donanımlar eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Honda, Android işletim sistemi kullanan fanlarını sevindirecek adımlar attı. Honda Africa Twin’e Android Auto Özelliği Geleceğini duyurdu. Bundan sonra Android telefonlar, Motosikletin üzerinde bulunan geniş ve gösterişli TFT ekranlı sistem ile entegre edilebilir olacak. Honda’nın yeni sistemi ve teknolojik gelişimi 2021 Honda Africa Twin’in üzerinde sabit özellik olarak gelecektir. Ayrıca 2021 öncesi Honda Africa Twin sahipleri istedikleri taktirde, Android Auto özelliğini satın alabileceklerdir.

Japon üreticisi, motosiklet dünyasına yön vermeye devam etmektedir. Honda geçtiğimiz aylarda Goldwing serisine eklediği çeşitli sürüş yardım asistanları ve güvenlik donanımları ile ilgi odağı olmuştur. Ayrıca Honda’nın otomobil ve motosiklet sektörlerinde yer alması, iki farklı teknolojiyi ve dünyayı birleştirebilmesine son derece yardımcı olmaktadır. Bildiğiniz üzere Honda motosiklet ve otomobil endüstrisinde çeşitli teknolojilerin öncülerinden olmayı başarmaktadır. Honda motosiklet sektöründe dayanıklılığın ve fiyat/performans ilişkisinin en iyi olduğu motosikletleri üretmektedir. Africa Twin 1998 yılından beri üretilmekte ve Honda’nın en iyi ve en yeni teknolojilerine sahip olmaktadır. Honda’nın premium sınıfında sayılan Goldwing ve Honda Africa Twin’e Android Auto Özelliği eklemesi oldukça başarılı bir adımdır.

Honda Africa Twin hangi telefonlar ile uyumlu olacak?Honda Africa Twine Android Auto Özelliği

Honda Africa Twin, Android 5.0 ve üstü bütün telefonlar ile uyumlu olacaktır. Telefonunuz ile motosikletinizi birbirine bağlamak istediğiniz zaman tek yapmanız gereken Android Auto App’i indirmektir.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here