Gürültüsüz Motosiklet Arayanlara: Zero DS/ DSR! Motosiklet kullanan pek çok kişi için motorun sesi hem keyif vericidir hem de yorucu. Zero DS/ DSR modellerinde işin yorucu kısmına odaklananlar için bir çözüm üretme denemesi yapılmış. Motosiklet kullanıcılarının bildiği üzere Zero markası, otomotiv sektöründeki Tesla kadar başarılı elektrikli araç üreticilerinden biridir. Özellikle Zero, benzinli motosikletlerden daha hızlı, verimli, çevreci ve kalitelidir.

Zero DS/ DSR Modelleri

Gürültüsüzce asfaltın tozunu attırmak isteyenler için geliştirilen Zero DS/ DSR modelleri Avrupa’da ve Amerika’da epey ilgi görmektedir. Zero DS/ DSR etkili bir hızlanma ivmesine sahip. 60 beygir gücündeki motosiklet, 110Nm tork rakamı ile hızlanmada hiç sorun yaşatmıyor. Bu tork verisiyle, 1000 cc’lik yarış motosikleti ile rahatlıkça yarışabilmektedir. “Yarışabilir” kelimesindeki amacım insanların sıradan Çin malı motosikletler ve kaliteli elektrikli motosikletlerin arasındaki farkları anlayabilmesidir. Ayrıca bir elektrikli motosiklette kesinlikle olması gereken kıvraklık, Zero DS/DSR’de de vardır. Şehir içinde çok kıvrak hareket eden DS motosiklet, kullanıcısına 262 km’den 328km’ye kadar varan menzil sunmaktadır. DS versiyonunun ağırlığı 180, DSR versiyonunun ağırlığı da 190 kilogramdan başlamaktadır. Modeller versiyonlarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Şehir dışı sürüşlerinde ise kıvrak olması özellikle virajlı yollarda önemli bir avantaj sağlıyor. Son olarak motosikletin son hızının 158 kilometre olması, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde inanılmaz bir rahatlık ortaya sunmaktadır.

Yeni Zero DS Fiyatları ve DSR Fiyatları Nasıl?Gürültüsüz Motosiklet Arayanlara: Zero DS/ DSR

Gürültüsüz Motosiklet Arayanlara: Zero DS/ DSR! Zero DS/ DSR’nin satış fiyatı ise Avrupa’da 19 bin 110 Euro’dan başlamaktadır. Ekstra donanımlar ve parçalara göre fiyatta değişiklikler olabilmektedir.

İkinci El Elektrikli Araç İlanları

İkinci El Motosiklet İlanları

Gürültüsüz Motosiklet Arayanlara: Zero DS/ DSRGürültüsüz Motosiklet Arayanlara: Zero DS/ DSR

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here