Elektrikli scooter, 35 km / saate kadar ulaştıkları, çok kompakt oldukları ve katlandıklarında kolayca saklanıp taşınabildikleri için şehir içinde dolaşmak için harika bir alternatiftir.

1. Peugeot E-Kick

Fiyat :4.785 TL

EKick, piyasadaki en hafif scooterlardan biri olmasının yanı sıra (sadece 8,5 kg ağırlığındadır) motor freni işlevi içermesi sayesinde bir enerji geri kazanım sistemine sahiptir. Üç çalışma programı sunar ve katlandığında çok kompakttır: 820x155x230 mm yer kaplar. En iyisi, eğer bir Peugeot 3008’iniz varsa, Dock İstasyonu ile özellikle bu scooter’ı taşımak ve yüklemek kolaylaşıyor. Kötü tarafı ise E-Kick’in süspansiyonu olmadığı ve kendi kendine hareket etmediği; motoru yalnızca ayağınızla ittiğinizde ürettiğiniz hareket ile ilerler.

2. Xiaomi Mi-365

Fiyat: 3.655 TL

Bu Çinli elektrikli scooter, fiyat-ekipman oranı sayesinde en popüler olanlardan biridir, çünkü fren lambaları, tekerleği veya disk freni vardır. Motorunuzun, tamamen şarj olması 5 saat sürmesine rağmen, iyi bir otonomiye sahip olan pili yeniden şarj etmeye yarayan bir motor freni işlevi vardır. Buna karşılık, Android ve iO’lar için ücretsiz olan Xiaomi Mi Home uygulaması , akıllı telefonunuzu Bluetooth aracılığıyla Mi M365’e bağlamanıza ve pil şarjını ve diğer parametreleri her zaman kontrol etmenize olanak tanır. Katlanmış olan M365, 12,5 kg ağırlığına rağmen kullanımı kolaydır.

3. Zeeco – Electra

Fiyat: 4.284tl

Bu İspanyol markası, en ağır olanlardan biri olmasına rağmen 35 km / saate kadar maksimum hıza ulaşan, piyasadaki en güçlü elektrikli scooter’lardan birini üretmektedir: katlanmış halde taşırken 14 kgdir. İyi bir standart donanım sunuyor -LED ışıklar  ve en dikkat çekici şey, isteğe bağlı bir sele satın alabilmenizdir.  Bataryası ortalama bir özerkliğe sahiptir, ancak tamamen şarj olması 5 saat sürer.

elektrikli scooter almakla bitmiyor. bunun yanında sizi koruması için kesinlikle kask, dizlik gibi koruyucu ekipman kullanmalısınız. eğer buna dikkat etmez ve ekipman takmazsanız ciddi yaralanmalara sebebiyet verebilirsiniz. ayrıca scooterınızı güvene almak için koruma amaçlı plastik zincir veya benzer bir ürün alırsanız daha rahat kullanabilirisiniz.

Sahibinden Satılık Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here