Ducati Scrambler’ı Rakiplerinden Ayıran Özellikler

0
3642

Ducati Scrambler’ı Rakiplerinden Ayıran Özellikler! Motosiklet dünyasında yeniyseniz, cafe racer kategorisindeki motosikletlerin, her türlü rahat donanımından vazgeçme eğiliminde olan motosiklet çeşidi olduklarını bilmelisiniz. Hiçbir deri sele çantası, yol çantaları veya dev gösterge ekranları bu amaca yönelik motosikletlerde bulunmamaktadır.

Üstün PerformansDucati Scramblerı Rakiplerinden Ayıran Özellikler

Ducati Scrambler, elektronik benzinli doğrudan yakıt enjekte edilen 800 cc, 75 beygir gücündeki çift silindirli motora sahiptir. Cazip motor gücü, keyifli sürüşlere imza atmanızı sağlamaktadır. Motorun toplam ağırlığı sadece 186 kilogramdır. Dışarıdan daha az gözükse de yüksek torku ve iki silindirli olması nedeni ile son derece performanslı sürüşlere damga vurmaktadır. 13.5 litrelik yakıt tankı ve 100 kilometrede ortalama olarak 5.5, 6.5 arasındaki yakıt tüketimi ile son derece ekonomik bir motosiklet olmaktadır.

Görülmemiş Tarz Ducati Scramblerı Rakiplerinden Ayıran Özellikler

Ducati geçmişten günümüze kadar farklı tarzda motosikletleri ortaya çıkarmayı başarmaktadır. Ayrıca ortaya çıkardığı motosikletler, büyük kitleler tarafından sevilmekte ve saygı duyulmaktadır. Ducati, Scrambler modellerini yaparken asil ve tutkulu duruşundan vazgeçip, sempatik ve neşeli bir tasarıma imza atmıştır. Özellikle sarı ve turuncu renklere sahip olması, trafikteki diğer sürücüler tarafından sempati ile karşılanmanızı sağlanmaktadır.

Birbirinden Farklı Tasarımlar Ducati Scramblerı Rakiplerinden Ayıran Özellikler

Ducati kullanıcıları genellikle yaşam tarzlarına ve giyim tarzlarına önem vermektedirler. Bu yüzden halk arasında “Zengin Motoru” olarak adlandırılmaktadır. Gerçekten de Ducati Scrambler’ın birbirinden farklı ve zevkli tasarımındaki motosikletlerinden içinize sineni alıp, farklılık yaratabilirsiniz. Ayrıca eşsiz parça kataloğu ile motosikletinizi kendinize özel tasarlayabilir, çevrenizde kendinizi belli edebilirisiniz. Ducati Scrambler’ı Rakiplerinden Ayıran Özellikler; üstün performansı, tasarımı ve kişiselleştirilebilir olmasıdır.

İkinci El Motosiklet İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here