Motoran Crazy 125, adı gibi çılgın bir sürüş dinamiğine sahip adeta küçük bir chopper. Göze çarpan yapısıyla hem havalı hem de oldukça kullanışlı bir minibike. Crazy 125 küçük bir motora sahip olmasına rağmen güçlü beygiri sayesinde oldukça tatmin edici bir sürüşe olanak sağlıyor.

Motoran Crazy 125 Genel Bakış

Crazy 125

Motoran Crazy 125, Mat siyah ve mat yeşil olmak üzere 2 farklı renkte üretilmiştir. Tam anlamıyla motosiklete yeni başlayanları hedef almıştır. Her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi motosiklet kullanmanın da bir acemiliği vardır. İlk motosiklet deneyimlemelerinde kaza ve düşme riski yüksek olabiliyor. Dolayısıyla ilk etapta küçük bir motosikletle başlamak daha tedbirli bir davranış olacaktır. Crazy 125, minik ebatları sayesinde motosiklete karşı hakimiyetinizi arttırıyor ve sürüş esnasında daha güvenli hissetmenizi sağlıyor. Yeni motosiklet kullanıcıları için “gaz açmak” deyimi tehlikeli olacaktır ki Crazy 125′ motor hacminin ufak olması nedeniyle yüksek hızlarda tehlikeli anlar yaşamanıza engel oluyor. 

Büyük motosikletler genellikle daha havalı bir görünüme sahip oluyor. Bu sebeple yeni başlayanlar tehlikeli olmasına rağmen tercih edebiliyorlar. Ancak Crazy 125 küçük bir motosiklet olmasına rağmen çok havalı bir görünüme sahip. Arka bölümünde ufak bir çantası bulunuyor. Dilerseniz sağ ve sol arka kısımlarına motosiklet çantası ekleyerek rahatlıkla uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Motosiklet sürücüleri genellikle görüntüsünü sevmediği için çanta takmıyorlar. Ancak Crazy 125’e  çantalar daha da havalı bir görünüm katabiliyor. 

Dezavatajları Nelerdir ?

  • Küçük ebatları nedeniyle uzun boya sahipseniz sürerken zorlanabilirsiniz.
  • Küçük bir motosiklet olduğu için yoğun şehir trafiğinde fark edilmeyebilirsiniz. 
  • Rampa çıkarken motor performansı yetersiz kalabilmektedir.
  • Sıcak havalarda ve uzun yollarda motorun hararet yapabilme ihtimaline karşı mola vererek gitmek gerekebilir.

Teknik Özellikler ve Fiyat

Motoran Crazy 125

Motor Tipi

Tek Silindir / 4 Zamanlı

Şanzıman

5 vites manuel

Soğutma Tipi

Hava

Maksimum Sürat

90km/h

Net Ağırlık

108 kg

Yakıt Deposu Hacmi

12.5litre

İkinci el taşıtların fiyatları her geçen gün artışta olduğu kaçınılamaz bir gerçek. Ancak Motoran Crazy 125 kendi sınıfı motosiklete oranla daha makul fiyatlarda görülmektedir. Temiz bir Crazy 125, ortalama fiyat aralığı (10.000₺-17.000₺) bandındadır. Parçaları uygun fiyatlıdır. Eskiyen parçaları veya arızalı parçaları yenilemek cebinize çok zarar vermez.

İKİNCİ EL MOTOSİKLET İLANLARI 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here