Bajaj Pulsar 200NS İncelemesi! Geçtiğimiz yıllarda Bajaj markası uygun fiyatı, düşük yakıt tüketimi ve dayanıklılığı ile gözlerimizi doldurmayı başarmıştır. Yükselen motosiklet fiyatlarıyla birlikte fiyat/ performans ürünü olmasa da hala alınabilecek en iyi seçeneklerden birisi Bajaj Pulsar 200NS’tir.

Bajaj Pulsar 200 NS Teknik ÖzelliklerBajaj Pulsar 200NS İncelemesi!

Bajaj Pular 200 NS teknik özellikleri, rakiplerinden daha iyi değerlere sahiptir. 200cc, 24 beygir, sıvı soğutmalı, 12 litrelik yakıt kapasitesi, 158 kilogram ağırlık ve tek silindirli 4 zamanlı motora sahiptir. Ayrıca ön, arka tekerleklerinin disk ve ABS sistemine sahip olması motosikletin güvenliğini artırmaktadır. Motosiklet’in teknik özellikleri oldukça iyidir. Fakat genellikle yapılan en büyük hatalardan birisi; Bajaj Pular 200NS’i 250cc’lik motosikletler ile kıyaslamaktır. Eğer Bajaj Pulsar 200 NS sahibi olmak istiyorsanız öncelikle motosikletin değerlerini ve isteklerinizi karşılaştırmalısınız. 200 cc’lik motoru, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde yeterli olmaktadır. Özellikle 80-100 aralığında ulaşım yapmayı seviyorsanız, bu motosiklet ile istediğiniz her yere gidebilirsiniz. 12 litrelik yakıt kapasitesi ve şehir içi 100km/2.5 – 3.7 litrelik yakıt tüketimi sayesinde benzinlik yolunu unutabilirsiniz. Motosikletin en büyük dezavantajı 158 kilogram ağırlığına sahip olmasıdır. Motosikleti, KTM Duke 200 ile kıyasladığım zaman motosikletin ağırlığı ve oturuş pozisyonu olukça rahatsız etmektedir. Özellikle yeni başlayan motosiklet sürücüleri, motosikletin ağırlığını hafife almamaları gerekmektedir. Motosikletin 24 beygir olması sürüşlere büyük avantajlar sağlamaktadır. Özellikle 0-60 arasındaki hızlanmaları tatmin edici olmaktadır.

Sade TasarımBajaj Pulsar 200NS İncelemesi!

Bajaj Pular 200NS’in tasarımı oldukça sadedir. Sürüş sırasında ve park halindeyken motosikletini incelediğim zaman sık sık “Biraz daha özerk dokunuşlar olsaydı…” Cümlesini söyledim. Bajaj Pulsar 200 NS’in sadece dış tasarımı değil, ekran tasarımı da oldukça sade durmaktadır. Motosikletin ekranında yakıt göstergesi, kilometre saati, hız göstergesi, devir saati, Akü ve yağ lambası bulunmaktadır. Fakat yeni başlayan insanlar için olmazsa olmazlardan olan “Vites Göstergesi” bulunmamaktadır. Özellikle 6 vitesli olması ve alıcı kitlesinin yeni başlayan insanlar olduğu varsayarsak Bajaj Pulsar 200 NS’in en büyük eksisi “Vites Göstergesi” olmaktadır.

Bajaj Pulsar 200 NS Alınır Mı?

Bajaj Pulsar 200 NS alınır mı? Başlangıç veya şehir içi sürüşler için bir motosiklet arıyorsanız doğru yoldasınız. Bajaj Pulsar 200 NS dayanıklı, basit ihtiyaçları karşılayabilen ve düşük işletim maliyetine sahip bir motosiklettir. Eğer farklı tarzda motosiklet deneyimiz varsa Bajaj Pulsar’dan çok fazla bir performans ve eğlence beklememenizi öneririm. Bajaj Pulsar 200 NS sahibi olmak istiyorsanız önceliğiniz düşük tüketim, işletim maliyeti olmalıdır. Bajaj Pulsar 200 NS’in fiyatı 2021 Ocak ayında 25.500 TL olarak belirlenmiştir. Bajaj Pulsar 200NS İncelemesi! Gayet keyifli oldu fakat uzun süre KTM Duke serisi kullandığım için Bajaj Pulsar ile KTM Duke Markasının kıyas konusu bile olamayacağını net olarak anladım.

İkinci El Motosiklet İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here