2021 Suzuki Hayabusa Ön İncelemesi

0
4070

2021 Suzuki Hayabusa Ön İncelemesi! Elektronik sistemler, yenilenen süspansiyon ve emisyon düzenlemeleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanmaktadır. Suzuki Hayabusa yıllardır üretilen sport-touring kategorisindeki motosiklettir. Suzuki Hayabusa, son yıllarda sıkılaşan çevre politikalarına uyum sağlayamamaktadır. Suzuki’de tek çare olarak değişiklikler yapmaya karar vermiştir. Yapılan iyileştirmeler sayesinde 2021 yılında Başta Avrupa olmak üzere birçok kıtada satışına devam edilecektir. 2021 Suzuki Hayabusa Ön İncelemesi

İlk olarak sıfırdan yeni bir motor yapılmak istenmiştir. Fakat Koronavirüs’ü yüzünden bu plan askıya alınmıştır. Elektronik sistemler ve süspansiyon değişikleri yapılmış ve emisyon düzenlemelerine uyum sağlanmıştır. Hayabusa 2021 yılında Kayaba marka amortisör sistemi ile satılacaktır. Katı emisyon kurallarına uyulsa da Sıvı soğutmalı, 4 silindir ve 200 beygir olarak sabit kalmayı başarmışlardır. Şasi güçlendirilmiş ve motor hacmi motorun hafiflemesine yardımcı olmuştur. Egzoz sistemi, özellikle katalitik konvertörler, daha katı emisyon standartlarına uyacak şekilde yeniden donatılmıştır. Ayrıca 2021 Suzuki Hayabusa’nın viraj ABS’si, çekiş kontrolü, yokuş kalkış desteği, renkli TFT ekranı ve çoklu sürüş modlarına sahip olacağı söylenmiştir.

Çevreci Olacak

Egzoz sistemindeki değişim sayesinde çevre yasalarına uyumlu hale getirilmiştir. Daha önceki sürümler Avrupa pazarında satılamıyor, sadece Hindistan pazarı gibi Euro normlarının pekte önemsenmediği ülkelerde satılıyordu. Bu değişim ile birlikte her yerde satışa sunulabilecek. Ayrıca 2021 yılında şase tamamen değiştirilecektir. Tasarım olarak benzerlik olsa da kafa ve far tasarımlarında belirgin farklılıklar olacaktır. 2021 Suzuki Hayabusa Ön İncelemesi hakkında çok fazla bilgi yayınlanmasa da bahar aylarında satışa sunulması planlanmaktadır.

 İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here