Motosiklet sevdalıları yaz ve sonbahar aylarında yapacakları seyahatleri planlamalarını yaptılar. Motosikletlerini tazelemek isteyen tecrübeli sürücüler ya da güçlü bir iki tekerle Sport Touring sınıfına aday olmak isteyen meraklı kullanıcılar için Yamaha’nın adayı 2020 Tracer 900…  Keyifli bir yolculuğa dönüştüren Tracer 900, yepyeni gelişmiş donanımlarıyla  tüm yolları keşfetmeye hazır mısınız?  Eğer hedefinizdeki yollar bol virajlı ve dönüşlü ise bu motor tam aradığınız bir motosiklet…

Trace 900

Gezmek için birebir bir motor.

Uzun yol sevdalıları , özgürlüğün tadını yolda Tracer ile çıkarıyor. Rüzgârı hissederek, onla bir bütünleşme içinde yolculuklar daha  konforlu olmalı… Yamaha Motor uzun yol için tasarladığı 2020 Tracer 900 tam bir gezi motosikleti olarak sınıflandırabiliriz. Avrupa da çok rağbet gören motorlar arasında yer alan Tracer 900’ün derinliklerinde,  torku üst düzeyde , güçlü ve yüksek devirde yüksek güç üreten 847 cc, 3 silindirli bir motor barındırıyor. Dövme pistonlara ve ofset silindirlere yer verilmiş olan  kompakt ve hafif motor, yolda bu tutkuyu yaşayanlara zevkli anlar yaşatacak.

Zorlu hava koşullarında tam koruma yaşatacak

tracer 900

Tracer 900 ile dağlarda heyecanlı bir yolculuğa çıkarken veya uzun mesafeli bir tura hazırlanırken yüksek seviyede konfor ve koruma elde ediliyor. Büyük ekran ve kompakt gidon, rüzgarın sürücünün üst bedenini etkilemesini engelliyor. Ergonomik tasarımlı sele, sürücü ve yolcu basamakları her yolculuğu rahat ve keyifli hale getirir. 18 litrelik deposuyla kesintisiz 300 km yol yapan 2020 Tracer 900, sürüş konforu için dar bir orta kısım ve dizlikler sunan benzin deposu sayesinde rahatlıkla uzun süreli sürüşler yapmayı mümkün kılıyor.

Virajlar onla sanki düzleşti 

Sürücü güvenliği Yamaha’nın her modelinde olduğu gibi Tracer 900’ün tercih edilme sebeplerinin başında geliyor. Çoğu zaman kullanıcıyı korkutan virajlar artık eğlence sebebi. Tracer 900’de viraja girerken daha yumuşak vites küçültmek için destekli ve kaydırmalı (A&S) debriyaj mevcut. Vites küçültme nedeniyle şanzıman üzerine etki eden ani darbeleri ortadan kaldırmaya yardımcı olan A&S debriyaj, şasi dengesini ve duruşunu korumaya yardımcı olarak daha yüksek kontrol kabiliyeti sunuyor.

Denge kabiliyeti yüksek

tracer 900

Tracer 900’ün uzun alüminyum kasasıyla hızlanırken daha güçlü bir sürüş hissi yaratıyor ve dinamik sürüş deneyimine katkı sağlamakta. Yanı sıra yüksek hızlarda  kusursuz denge için uzun bir aks açıklığı ve viraj çıkışlarında yüksek seviyelerde etkili bir çekiş sağlıyor. Tracer 900’ün başarısındaki temel faktör hafif ve kompakt alüminyum şasi kullanılmasıdır. Bir ya da iki kişiyle rahatlıkla sürülen Tracer 900, sürücünün vereceği tepkilere göre özel olarak tasarlanmıştır.

Sizde uzun yolculuklarınız da kendinize güvenilir bir yol arkadaşı arıyorsanız, aşağıdaki linkten modelleri inceleyebilirsiniz…

2.El Yamaha Tracer 900 Modelleri için Tıklayınız.

 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here