MotoGP İçin Yeniden Start Verildi!

1
1855
2020 MOTOGP

Dünya üzerinde motor yarışlarının zirvesi olarak bildiğimiz 2020 MOTOGP de pandemi sürecinden etkilenenler arasında yerini almıştı. Dünya genelinde kontrollü normalleşme sürecine girdiğimiz bugünlerde seyircisiz olsa da özlediğimiz çekişme yeniden bizlerle. 2020’nin ilk yarışı 19 Temmuz’da İspanya’da Circuito de Jerez’de gerçekleşecek.

2020 MOTOGP Takvimi

Bir tarafta, yıllanmış rekorların avcısı Marc Marquez, bir tarafta 1999 doğumlu Fabio Quartararo, bir tarafta yaşayan efsane Valentino Rossi ve saymakla bitiremeyeceğimiz daha 22 gözü pek yarışçının olacağı takvim açıklandı. Geçtiğimiz günlerde önümüzdeki 13 heyecan dolu yarışın yerleri açıklanırken, takvimin geri kalanı koronavirüs’ün gidişatına göre ilerleyen zamanlarda belirlenecek.

Yarışlar şimdilik seyircisiz gerçekleşecek fakat yine pandemi sürecindeki gelişmeler sonucu bu karar değiştirilebilecek.

MOTOGP 2020 Ne Zaman Başlıyor?

Tekerlek tekerleğe bir mücadeleye sahne olacak 2020 SpanishGP, 18 Temmuz Cumartesi günü Türkiye saati ile 15:10’da sıralama turları ve 19 Temmuz Pazar günü saat 15:00’da yarış heyecanıyla başlayacak.

Birbirinden iddialı yarışçıların sahne alacağı MotoGP 2020 ile ilgili son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Tüm yarışçılara güvenli bir yarış, tüm yarışseverlere de iyi seyirler diliyoruz. Ayrıca motosiklet tutkunlarına da arabam.com’daki motosiklet ilanlarını incelemelerini tavsiye ediyoruz.

Her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here