Morelo Karavanları | İçine Araba Sığıyor!

2
6611

Yaz mevsiminin sonuna gelmemize rağmen hala bazılarımızın içinde şöyle her şeyi bırakıp bir karavana atlayıp sahil sahil gezme fikri kalmıştır. Aslında karavan tutkunları için mevsimin hiçbir önemi yok. Morelo Karavanları da tam bunun için tasarlanıyor. Dilerseniz içine Smart, Fiat500 veya Mini Cooper gibi küçük bir otomobilin bile sığdırılabildiği bu karavanlar, kullanıcılarına evinde hissetmeleri için bütün olanakları cömertçe sunuyor.

Morelo’nun Kısa Geçmişi

Morelo Karavanları

Aslında pek eski bir firma değil Morelo. 2010 yılında bir prototip ile başladıkları karavan üretimi, onlara bugün Avrupa’nın en başarılı markası olma yolunu açtı. Motor ve şasi olarak Iveco Daily ve Mercedes-Benz Atego modellerini baz olarak kullanan firma bunların üzerine koydukları ile dikkat çekiyor.

Morelo Karavanları

Morelo Karavanları

İç mekanda kalite ve konfor öncelikli bir alayış hakim. Elbette bu ikisi fonksiyonel bir atmosfer oluşturmak amacıa hizmet ediyor. O nedenle saklama gözlerine hayli önem verilmiş. Dışarıda bir şey kalmayacağından emin olabilirsiniz.

Sürücü kabininde muazzam bir farklılık olduğu söylenemez. Ancak her şey, öndeki iki koltuğu arkaya çevirmenizle başlıyor. Uzun bir yolculuk sonra durduğunuzda, bir adım dahi atmadan yalnızca koltuğunuzu çevirerek evinizi salonunda hissedebilirsiniz. Atmosferik aydınlatmalar ile asla karanlıkta bırakmayan yapısı, ayrıntıdan uzak ama bir o kadar da şık ve elegant görüntüsü ile iç mekanda oldukça düzenli bir atmosfer hakim. 32 inçlik televizyon, elektrikli kontrol paneline bağlı konumlandırma kontrolü ile sizin istediğiniz zaman kendini gösteriyor.

Morelo Karavanları

Mutfağına geçtiğinizde de sizin herhangi bir şeyi eksikliğini hissetmemeniz adına her şey düşünülmüş. Izgaralı bir fırın ve şık bir mutfak tezgahı ve ekipmanları, içerideki atmosfere gayet uyumlu bir şekilde entegre edilen buzdolabı ve baharat bölmeleri ile tamamlanmış.

Kişisel bakımına önem veren müşterilerini de üzmeyen Morelo Karavanları, burada da ev rahatlığında bir deneyim sunmak için elinden geleni yapmış görünüyor. Gerçek camdan yapılmış duşa kabin, yükseklik olarak da oldukça ferah bir alana sahip. Yatak bölümünde de ferah bir alan vaat ede Morelo, yatağın her iki yanında yer verdiği pencereler ile bu rahatlığı daha da hissetmenize yardımcı oluyor.

Fiyatlar

Morelo’nun kendi sitesinden farklı modellerin fiyatlarına, projelerine ve detaylarına ulaşabilirsiniz. Biz sizin için fiyat listesine bir göz attık. Farklı ülkeler için değişebilen fiyatlar, Almanya için 150-500 bin Euro arasında değişmekte. Tabi lüksün ve kişiselleştirme olanaklarının sınırı yok. Siteyi ziyaret ederek katalogda daha bir çok ekstranın olduğunu da görebilirsiniz.

 

İkinci El Karavan Fiyatları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here