Mitsubishi Ralliart Geri Dönüşünü Tamamladı.

Mitsubishi, iki farklı modeliyle Ralliart’ın yeniden doğuşunu sağlayacak. Avrupa Otomotiv Piyasası’nda yeniden güçlü şekilde varlık göstermeyi hedefleyen Mitsubishi, yeniden yapılanmaya giderek geçmişe damga vurmuş rozetleri yaşama yeniden döndürüyor. Ralliart ve Lancer Rozeti, bu dönüş için ilk adım olacak.

Mitsubishi Ralliart

13 Mayıs 2021’de Mitsubishi yöneticileri, bir planın parçası olarak Ralliart’ı geri getireceklerini de açıklamıştı.

Nisan 1984 yılında, Tokyo’da Andrew Cowan tarafından kurulan “Ralliart”, bugün Mitsubishi Motors’un yüksek performans ve motor sporları bölümü olarak konumlanmıştır. Şirketin ralli yarışları ve off-road yarış araçlarının ve yüksek performanslı olmakla birlikte günlük kullanıma uygun modellerin geliştirilmesinden sorumlu bölümü idi. Ralliart 2010 yılından beri çalışmalarını yavaşlatmıştı.

Son dönemde Mitsubishi, pek çok güçlü üretici marka ile yarıştığı Otomotiv Sektöründe popülaritesini canlandırmak için bir yeniden yapılanma sürecine girdi.

1Mitsubishi Motors, Ralliart’ı Lancer Rozeti ile Canlandırıyor

Bundan 51 yıl önce, 22 Nisan 1970 tarihinde Japonya’da kurulan Mitsubishi, Avrupa’daki varlığını güçlendirmek için yeniden yapılandırma çalışmalarına girişti. Geçmişte çok ses getirmiş rozetlerin hayata yeniden döndürülmesi için kolları sıvayan şirket, Lancer Rozeti ve Ralliart üzerinde yoğunlaştı ve geçtiğimiz günlerde Ralliart için beklenen tanıtımı yaptı.

Mitsubishi, 1984 yılından beri Türkiye ortaklığını Temsa ile yapmaktadır.

2Mitsubishi Ralliart Rozeti, Şimdilik Pajero Sport ve Triton Modelleri Üzerinden Gösterildi

Mitsubishi Ralliart önümüzdeki süreçte daha aktif olacak. Tayland merkezli olarak lanse edilen Ralliart, Mitsubishi’nin iki farklı modeli üzerinden kullanıcıların beğenisine sunuldu. Ralliart rozeti, şimdilik Pajero Sport ve Triton modelleri üzerinden gösterildi. Ancak şimdilik bu geri dönüşün görsel zenginlik dışında bir etkisi görülmedi.

3Mitsubishi Ralliart Sayesinde Sportif Bir Güncelleme Yakalanmış

Otomobillere, sportif bir güncelleme getirerek çamurluk, tampon ve difüzör gibi Ralliart Paketindeki özellikler kazandırıldığını söyleyebiliriz.

Ayrıca dış bölümde öne çıkan bir diğer ayrıntı da kırmızı etiketler. Ralli otomobillere gönderme yapan bu ayrıntı, kullanıcıya hızlıyım, mesajı veriyor.

Otomobillerin içi incelendiğinde ise; paspas seti gibi detaylar kullanıcı için fark yaratan bir deneyim unsuru oluşturuyor. Ralliart, Mitsubishi için olumlu bir etki, sağlayacak mı; faydalı olacak mı hep birlikte göreceğiz.

İkinci El Mitsubishi İlanları

Tekerinize taş değmesin.

Mitsubishi Ralliart

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here