”Büyük” Lüks: Mercedes-Benz V-Serisi

Premium ticari araç denildiğinde belki de akla ilk gelen marka olan Mercedes-Benz, tıpkı binek araçlarında olduğu gibi ticari araçlarında da kullanıcılarına premium özellikler sunuyor. Ticari sınıfta sunduğu modeller ile marka, sadece sürücüleri değil, yolcuları da düşünüyor. Bazı modellerinde ise yolcular, sürücülerin biraz önüne geçebiliyor. V-Serisi de bu modellerden biri. Aslında Mercedes-Benz V-Serisi için yakından tanıdığımız Vito modelinin ”premium” ögeler ile yeniden yorumlanmış hali diyebiliriz. Yapılan son güncellemeler ile yeni bir tasarıma kavuşan V-Serisi, şimdi Türkiye’de!

mercedes-benz v-serisi

S-Serisi’nin Tasarımcıları ile Yeniden Yorumlandı!

Mercedes-Benz’in premium minibüsü, geçtiğimiz dönemde güncellendi. S-Serisi’nin tasarımcıları tarafından yenilenen V-Serisi, adeta premium sınıf bir otomobile dönüştü. Özellikle iç tasarımdaki değişim oldukça dikkat çekici. Markanın otomobillerinde kullandığı tasarım dilini V-Serisi’nde de görmek mümkün. Özellikle kokpit tasarımı, Mercedes-Benz’in binek modellerini andıran cinsten. Arka kısımda ise yolcu konforu üst limitlerde. Karşılıklı oturma imkanı sunan deri koltuklarda ısıtma ve soğutma sistemi beraber sunuluyor. Bu koltuklar; Tartufo Nappa Deri, Siyah Nappa Deri ve Bej Nappa Deri seçenekleriyle sunuluyor. Ayrıca arkada yer alan yolcular için panoramik cam tavan, katlanabilir masa ve bardaklıklar ile konfor seviyesi bir üst noktaya taşınıyor. Yeni V-Serisi ile beraber sunulan ambiyans aydınlatma seçenekleri de mevcut. Polar, solar ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk ayarlanabiliyor.

mercedes-benz v-serisi

237 Beygirlik Güç, 4Matic Çekiş Sistemi!

9G-TRONIC otomatik şanzıman ile sunulan Yeni V-Serisi, DYNAMIC SELECT sürüş karakter seçim fonksiyonu ile beraber geliyor. “Konfor” ve “Sport” sürüş modlarının sunulduğu bu fonksiyon ile sürüş kişiselleştirebiliyor.

V-Serisi’nde yer alan sıralı dört silindirli 2.0 litrelik dizel motor, 237 BG güç ve 500 Nm tork üretiyor. Yakıt tüketimi noktasında ise 100 kilometrede 6.5-8,5 lt aralığında bir değere sahip. 0-100 km/s hızlanmasını 9,4 saniyede tamamlayan model, 208 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor.

“Mercedes-Benz V-Serisi ‘nin, premium segmentin simgesi olacağını öngörüyoruz”

Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz; “5.175 adetlik satış ile tamamladığımız 2020 yılında, Sprinter ve Vito araçlarımızla bir kez daha minibüs ve 8+1 kategorilerinde en çok tercih edilen marka olduk. Şimdi ise mevcut modellerimizin yanına Yeni V-Serisi’ni de ekleyerek premium kategorisinde, müşterilerimizin taleplerini karşılamaya hazırlanıyoruz. Yeni V-Serisi, özellikle bireysel kullanımda standartların bir üst seviyeye nasıl taşınabileceğini işaret ediyor. Panoramik cam tavan, katlanabilir masa, yüksek kalitedeki deri koltuk opsiyonları ve daha birçok özelliğiyle V-Serisi’nin premium segmentin simgesi olacağını öngörüyoruz. Tüm bu özellikler ile müşterilerimiz günün yorgunluğunu V-Serisi ile atabilecekler. V-Serisi, arka bölümde rahat ve konforlu bir alan sunarken, sürücülere ise otomatik şanzımanı ve sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC ile benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatacak.” dedi.

İkinci el satılık Mercedes-Benz V-Serisi ilanları

Mercedes-Benz Türk, 2020 Yılının Pazar Lideri!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here