Mercedes Benz E Serisi 2017 Best Cars Ödülünü Aldı!

0
2383

Yıllardır çok sevilen bir otomobil olmayı nasıl başarıyor?

Mercedes, denilince herkes bir kere daha düşünür. Sadece bir otomobil markasında epey ötedir Mercedes. Markanın tasarım, dayanıklılık, malzeme kalitesi ve güvenlik konusunda lider otomobil üreticilerinden biri olduğunu biliyoruz. İşte bu anlayışla üretilen Mercedes Benz E Serisi 2017 yılının Best Cars ödülünü aldı.

Best Cars Nedir?

Bilmeyenler için hemen açıklayalım, dünyanın en prestijli otomobil dergilerinden biri olan Auto Motor& Sport dergisi, 1976 yılından beri yılın en iyi otomobilini seçiyor. Bu yarışma, zamanla güvenilirliği konusunda güçlü bir prestij kazandı. Artık, gerçekten bu derginin her yıl belirlediği en iyi otomobiller, kullanıcılar tarafından dikkate alınıyor. Dergi, Best Cars modellerini seçerken okuyucuların oylarını dikkate alıyor. 

Best Cars 2017 ödülleri bu yıl, Türkiye’de verildi. Toplam 378 model arasındna yapılan oylamada Mercedes Benz E Serisi, yılın en iyi üst orta sınıf otomobili seçildi. 

2017 Model Mercedes E- Serisi Hakkında Önemli Detaylar

Markanın ‘ultra modenr şıklık ve rafine sportiflik’ tanımıyla sunduğu otomobil, Exclusive, Avantgarde ve AMG olmak üzere üç farklı versiyona sahip. 360 derece kamera sistemi, takip mesafesi kontrol sistemi, aktif kör nokta yardımcısı, antipatinaj sistemi, elektronik fren sistemi gibi güvenlik odaklı güçlendirilmiş teknolojiler sunar. İç mekanda akıllı saklama çözümlerini bu kadar mükemmel optimize edebilen çok az sayıda araç vardır. Bu nedenle Mercedes Benz E Seirisi, aracı kullanırken ya da onunla yolculuk yaparken müthiş bir konfor sunuyor. 9 ileri otomatik şanzıman da aracın öne çıkan özellikleri arasındadır. 

Mercedes E Serisi Ne Zaman Üretilmişti?

Mercedes markasının kompakt aile arabası sınıfında ürettiği E Serisi, 1993 yılında üretildi. Küçük sınıfın lüks otomobili olan bu seri, kısa zamanda bir çok otomobil tutkununun hayallerini süslemeye başladı. Gelişen teknolojiye, değişen güvenlik tedbirlerine her zaman mükemmel uyum sağlayan E serisi her yeni makyajında biraz daha fazla güçlendi. 

Mercedes Benz E Serisindeki E Harfi Neyi Temsil Ediyor?

E Serisindeki ‘E’ harfi, ‘Einspritzsmotor’ kelimesinden geliyor. Bu kelime, tahmin edeceğiniz gibi Almanca. Anlamı da yakıt enjeksiyonlu motor. 

Sizin de hayalinizde bir Mercedes Benz E varsa, hem Mercedes Benz E ikinci el ilanlarını hem de galeriden sıfır araç ilanlarını arabam.com ile takip edebilirsiniz. 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here