Mercedes AMG GT 63s | Protesto Olarak Yaktı!

0
1575
mercedes amg gt 63s

Herkesin hayalini kurduğu bir otomobil vardır. Özellikle Mercedes markasının spor otomobilleri her otomobil tutkunun gönlünde ayrı bir yere sahiptir. Bilhassa Türkiye’de vergiler ve kur nedeniyle satın almak için bir ömür beklememiz gereken bu arabaları birinin protesto için yaktığını söylesek tepkiniz ne olurdu? Evet bu gerçek. Rus YouTuber Mikhail Litvin, Mercedes AMG GT 63s aracını şirketi protesto etmek için yaktı. Peki neden? İşte cevabı!

Mercedes AMG GT 63s Neden Protesto Olarak Yakıldı?

Rus YouTuber Mikhail Litvin, yayınladığı videoda aracını boş bir araziye getiriyor. Burada aracın bagajından aldığı benzin bidonlarını otomobilin içine ve dışına boşaltarak ateşe veriyor. Kenarda bir yandan yemeğini yerken arkada Mercedes AMG GT 63s’in alevler içinde yok olduğu görüntüleri izleyenler ise ekran başında kahroluyor. Kimi otomobil sayfalarında paylaşılan bu haberin altına ‘gözlerim doldu’ diyenlerin samimiyeti anlamamak mümkün değil. Çünkü Litvin, paylaştığı videoda otomobili ile çektiği eski görüntülerini de otomobil yanarken gösteriyor.

Gelelim bu protestonun sebebine. İddiaya göre Litvin otomobili satın aldıktan sonra birkaç kez arıza ile karşılaşmış. Otomobilin çeşitli nedenler ile yaptığı bu arızaların sonuncusunda arabayı servise bırakan Litvin, daha sonra telefonla servisi arıyor. Telefona cevap vermeyen servis yetkililerine çok sinirlenen Litvin, bunu protesto etmek için aracını yakmaya karar veriyor! Ne vahşi bir fikir değil mi?

Mercedes amg gt 63s

Otomobilin beş kez ayrı tarihlerde servise girdiği ve toplamda 40 gün civarı tamirde kaldığı söyleniyor. Evet yeni alınan bir otomobil için daha hevesinizi alamadan böyle şeyler yaşamak oldukça tatsız, ama yakmak? Orantısız bir tepki gibi görünüyor.

Kimileri YouTuber Litvin’in bu protesto yöntemini seçmesini reklam olarak yorumluyor. 6 günde 13 milyon kez izlenen bu video, sosyal medyada viral oldu. Reklam yapmak için böyle bir yöntem kullanmasına gerek var mıydı bilinmez, aracın parasını geri kazandı mı onu da bilmiyoruz. Bildiğimiz tek şey, alevler içinde kalan AMG GT 63s’in Türkiye fiyatının 2 milyon 500 bin lira olduğu!

Siz otomobil servisiniz işini aksattığında nasıl tepki veriyorsunuz? Gerçekten otomobilinizi yakacak kadar öfkelendiğiniz oldu mu? Yorumlarda bizimle paylaşın.

İkinci El Mercedes-Benz İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here