Maserati Modelleri Ghibli ve Levante, Özel Bir Seriyle Gelecek!

İtalyan premium otomobil üreticisi Maserati, tasarladığı otomobiller ile her dönem dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Başarılı modellerine yenilikler eklemeyi seven marka, şimdi de yepyeni bir özel seri ile geliyor. Markanın başarılı sedanı Ghibli ve SUV segmentindeki başarılı temsilcisi Levante ”Sportivo” isimli yeni bir donanım paketi ile tercih edilebilecek. Maserati Ghibli ve Levante’nin Sportivo donanım paketi ile oluşan fiyatı ise henüz belli değil.

maserati ghibli

Birleşik Krallık’taki Levante ve Ghibli Modelleri İçin Özel Seri!

Birleşik Krallık’ta sunulması beklenen özel seri, Maserati ‘nin Ghibli ve Levante modellerini kapsayacak. Sportivo adı verilen seri ile beraber 3 yeni gövde rengi seçeneği de kataloğa eklenmiş oldu.

Sportivo Special Edition donanımı ile Ghibli Hybrid’, otomobil üreticisinin Nerissimo stil paketi, parlak siyah 20 inç Urano alaşım jantlar, genişletilmiş deri iç döşeme, alüminyum vites topuzu, 12 yönlü ve ısıtmalı ön spor koltuklar, piyano siyahı iç kaplamalar, ahşap döşeme ve kameralı dikiz aynası ile geliyor.

maserati ghibli maserati ghibli

Levante ise Sportivo donanımı ile; kırmızı kaliperli 20 inç Efesto koyu Myron alaşım jantlar, panoramik sunroof, siyah dikişli siyah deri iç mekan, alüminyum vites topuzu, elektrikli 12 yönlü hafızalı sürücü koltuğu ve ısıtmalı ön spor koltukları beraberinde getiriyor.

maserati levante maserati levante

Bunlar ve birçok özelliği ile farklı olan Sportivo özel serisi ile Maserati modelleri, çok daha farklı ve çekici gözüküyorlar. Özel seri Maserati’lerin fiyatları ise henüz açıklanmadı.

İkinci el satılık Maserati modelleri

Maserati; Ghibli, Quattroporte ve Levante’yi Güncelliyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here