Manhart Vogue RV 650: Lüks ve Sportif Bir Range Rover

0
2876
Manhart Vogue RV 650, siyah renk, önden görünüm

Yepyeni Range Rover konsepti Manhart Vogue RV 650 piyasaya çıkıyor. Ön kısmı daha güncel bir tasarıma sahip. Ancak arka tarafta daha avangard bir tasarım tercih edilmiş. Land Rover, kendi tarzına sahip bir marka. Zaten, müşterileri de stil açısından köklü değişikliklere pek sıcak bakmıyorlar. Bu nedenle marka müşterilerinin isteklerini yerine getirmiş ve stilde büyük değişiklikler yapmamış. Adeta ben bir Range Rover modeliyim diyen bir araç ortaya çıkmış. Hal böyle olunca ön kısmında değişiklikler yapılmış. Ancak arka kısım büyük bir değişikliğe uğramamış.

Ayrıca Manhart Vogue RV 650 şimdiden çarpıcı fotoğraflarıyla etkileyici estetik özellikleriyle ortaya çıkan ve önümüzdeki birkaç ay için beklenen bir spor otomobil. Öyle ki Alman hazırlayıcı Manhart Performance bir an önce  piyasaya sürmek için sabırsız. Böylece de talepkar müşterilerini bekletmemiş olmayı hedefliyor. Manhart Vogue RV 650’nin sadece adı bile bu en özel model için heyecan uyandırıyor.

Ortadoğu ve Arap Dünyasına Yönelik Konsept

Ayrıca Alman üretici bu yeni konseptte marka değerini de çok ileriye taşımayı başarıyor. Bu yeni sportif araba Manhart Vogue RV 650 ile Birleşik Arap Emirlikleri ve Orta Doğu pazarlarında büyük bir etkiye sahip olması bekliyor.

Gelgelelim tasarımdaki değişikliklere. Tüm gövdeyi kaplayan ve radyatör ızgarasını süsleyen altın rengi dikkat çekici. Ayrıca tamponun hava girişi ve tekerlekleri vurgulayan filamentle eşleşen siyah bir boyayla da bütünleşmiş. Aynı zamanda Manhart Vogue RV 650 dış cephesi, ön kaputu ve yüksek lüks kapıları ile de dikkat çekiyor.  Dekoratif çıkartmaları sayesinde kendine has bir görünüme sahip. Ayrıca ön çamurluklarında da kendine özgü bir ize sahip. Aynı dış renk, ön panelde, kapı panellerinde, direksiyon simidi ve şanzıman tünelinde de yer alıyor. Tüm bunlarla ahenk içindeki iç mekan ise siyah deri ve altın dokunuşlara sahip.

Ayrıca Manhart Vogue RV 650, 5. nesil Range Rover’ı özelliklerini de sunuyor. 4.4 litrelik V8 biturbo motorun ekstra gücü ile tamamlanıyor. 650 beygir gücü ile fantastik bir konsept olan Manhart için siparişler verilmeye başlandı bile. Ayrıca daha dikkat çekici bir araç olsun isteyenler için havalı süspansiyonda bir yükseltme ve bir egzoz sistemine de sahip.

Range Rover Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here