LG Dijital Anahtar Modülüyle Klasik Araba Anahtarlarını Rafa Kaldıracak

0
839

LG Innotek, benzer ürünlere göre çok daha düşük hata payına sahip yeni bir dijital otomobil anahtarı modülü geliştirdiğini duyurdu. Modül aracın içine veya dışına kolayca takılabilir, bu nedenle fiziksel anahtar gerekmeyecek.

Şu sıralar akıllı telefon sektöründen çekilebileceğini açıklamasıyla gündemde olan LG’nin iştiraklerinden LG Innotek, yepyeni bir otomotiv anahtar sistemi geliştirdiğini duyurdu. Sistem, mobil cihazlarla sadece bir tırnak boyutunda etkileşim kurabilen bir modüldür. Ultra geniş bant teknolojisini kullanan sistemlerin, anahtar kullanma ihtiyacını ortadan kaldıracağı öngörülüyor.

LG

LG Innotek yöneticilerinden Ryu In-soo bu konuda bir açıklama yaptı. In-soo, üretilen modülün hata payının benzer ürünlerden çok daha düşük olduğunu, dolayısıyla bunun otomobil üreticileri için büyük bir avantaj sağlayacağına dikkat çekti. Ek olarak, bu modüler yaklaşım, otomobil üreticilerine, araba başına iki anahtar üreten otomobil üreticilerine sunarak milyonlarca dolar tasarruf sağlayacak.

Strategy Analytics’in araştırmasına göre, otomotiv dünyası yavaş yavaş dijital bir dünyaya dönüşüyor. Sonuç olarak dijital yapıda anahtar kullanımı her geçen gün yaygınlaşıyor. Şirketin tahminine göre 2025 yılına kadar 28,9 milyon arabada dijital anahtar kullanılacak. Burada LG Innotek tarafından üretilen modül, otomobillerde kullanılan dijital anahtar hegemonyasını sona erdirecek gibi görünüyor.

2.El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here