Land Rover’ın Sedanı Ne Oldu?

0
6357

Land Rover binek otomobil çıkaracak mıLand Rover Sedan Otomobil yapacak söylentileri doğru mu? Road Rover ne zaman piyasaya sürülecek?

Land Rover’ın Sedanı Ne Oldu?

Geçtiğimiz aylarda Land Rover Sedan Geliyor başlıklı bir haber yapmıştık. 2019 yılında piyasaya sürüleceği tahmin edilen bu otomobille ilgili yeni gerçekler ortaya çıktı. İşte Land Rover’ın binek otomobili hakkında öğrendiklerimiz…

1970 Model Land RoverLand Rover markasının tarihçesine baktığımızda ilk Land Rover fabrikasının kurulduğu 1970 yılından beri sadece SUV araç ürettiğini görüyoruz. Belirli bir noktada uzmanlaşmak ilkesiyle belki de marka çizgisini hiç bozmadı. Hal böyle olunca da arazi aracının adı Land Rover oldu desek yanlış olmaz. Marka, bu segmente imzasını attı. Ancak geçtiğimiz yıldan beri Land Rover artık ürün segmentine bir de binek otomobil ekleyeceğini duyurmuştu. Herkesin aklına hemen sedan bir Land Rover geldi. Fakat gelişmeler öyle olmayacağını gösteriyor.

Land Rover’da Bir İlk!

Marka, ilk defa SUV dışında bir karoser tipine yöneliyor. Aslında bu yeni Land Rover binek otomobili, sırf bu yönüyle bile çok özel. Marka için bir dönüm noktası olan binek otomobil, otomotiv endüstrisi SUV kategorisinde ürün çeşitliliğine giderken ve dünya genelinde SUV pazarı genişlerken epeyce de manidar.

Yeni Binek Land Rover=Road Rover

Markanın İngiltere’den yaptığı açıklamaya göre binek Land Rover için tasarım çalışmaları tamamlanmış. Aracın model adı için Road Rover kararı alınmış. Bu isim için de patent süreci tamamlanmış. Yani 2019 itibariyle büyük ihtimalle de 2019 sonunda Road Rover modelinin tanıtımı yapılabilir.

Road Rover Özellikleri Neler?

Aracın teknik özellikleri hakkında net bir bilgi yok. Ancak sandığımız gibi sedan Land Rover değil SW Land Rover olacağı söyleniyor. Ayrıca elektrikli motorla çalışacak ve 4X4 çekiş sistemi olacak.

Bu arada Land Rover markasının müthiş etkileyici modelleri ilginizi çekiyorsa ikinci el Land Rover ilanlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca sıfır Land Rover fiyatları için de sıfır km ilanlarına bakabilir, fiyatı azalandan çoğalana gibi seçeneklerle süzebilirsiniz.

İkinci El Land Rover İlanları İncele 

İkinci El Land Rover İlanı Ver

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here