Land Rover Defender Bodrum’a Damgasını Vuracak

1
2034
land-rover-defender

Land Rover’ın 70 yıldan uzun süredir ikonikleşen modeli Land Rover Defender, 22 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında Yalıkavak Marina’da meraklılarıyla buluşuyor.

Yalıkavak Marina’da özel olarak hazırlanan Land Rover Pop- Up Showroom‘da sergilenen Defender tüm detaylarıyla incelenebiliyor. Temmuz ayında ülkemizde de satışa sunulan Yeni Land Rover Defender’da, 240 HP güç üreten D240 2.0 litrelik dizel motorla birlikte, S, SE, HSE ve First Edition olmak üzere 4 farklı donanım seçeneği sunuluyor. Land Rover’ın bugüne kadar ürettiği en yetenekli 4×4 modeli olan Yeni Defender, Yetkili Satıcıları’nda 1 milyon 30 bin TL’den başlayan fiyatlarla görücüye çıktı.

2020 Land Rover Defender

En Yetenekli 4×4: Land Rover Defender

Land Rover Defender dayanıklı olduğu kadar teknolojik olmayı da başarıyor. ClearSight iç dikiz aynası, uzun yolculuklarda ekipmanlar görüşü kısıtladığında, aracın üstünde yer alan kamera sayesinde anlık olarak aracın arkasındaki görüntüyü dikiz aynasına yansıtıyor ve net bir görüş sağlıyor. Yeni Defender, 10 inçlik dokunmatik multimedya ekranına sahip. Land Rover’ın Pivi Pro adını verdiği multimedya sistemi, gerçek zamanlı trafik verilerinden yararlanarak anlık navigasyon görünümü sunuyor. 12.3 inçlik sürücü ekranı ile tam ekran harita, telefon ve multimedya işlevleri kolaylıkla sürücünün kontrolüne geçiyor. Ayrıca hız, vites ve navigasyon bilgileri de renkli head-up display ile ön cama yansıtılabiliyor.

Defender ekran

Yeni Defender, Explorer, Adventure, Country ve Urban aksesuar paketleriyle sürücülerine kendi dünyalarına en uygun Defender’ı yaratma imkanı tanıyor.

Land Rover Online Video Chat

Yeni Defender’ın Türkiye’de satışa sunulmasıyla aynı anda, Land Rover modelleri ile ilgili merak edilen detayların anlık olarak sorulabildiği bir platformu da yayına aldı. İhtiyaç halinde müşteri temsilcisi ile görüntülü olarak da görüşülebilen Land Rover Onlilne Chat yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yeni Defender’ı daha detaylı incelemek için ise Bodrum Yalıkavak Marina araç tutkunlarını bekliyor.

2.el Land Rover ilanı için tıklayın

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here