Land Rover Defender 588 Beygirlik V8 Motor İle Gelecek

0
1687

Land Rover Defender V8 Motoru İle 588 Beygirlik Güç Üretecek!

İngiliz SUV üreticisi Land Rover, ürettiği araçlar ile performansı ve konforu bir arada sunmayı seviyor. Marka ürettiği modellerde yoğunlukla konfor ve arazi kabiliyetinin üzerinde dursa da bazı modellerine eklediği versiyonlar ile performansı da es geçmiyor. SVR imzası bulunan ”hızlı” SUV’leri bu durumu kanıtlar nitelikte. Land Rover’ın efsane modeli Defender geçtiğimiz sene yeni jenerasyonu ile fanatiklerine merhaba demişti. Geçen yılların ardından çizgilerini çok da kaybetmemiş olan model, modern bir SUV olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise yenilenen modele yepyeni bir versiyon ekleniyor. Land Rover Defender 588 beygirlik V8 motor ile piyasaya sunulmayı bekliyor.

Land Rover Defender 588

588 Beygirlik Land Rover Defender İki Versiyon İle de Satın Alınabilecek

Defender geçtiğimiz sene iki kapılı ve dört kapılı olmak üzere iki farklı karoser tipi ile sunulmuştu. Yeni 5.0 Litrelik süperşarjlı V8 motor bu iki karoserle de satın alınabilecek. Aktarım noktasında ise sekiz ileri otomatik şanzıman rol oynayacak. Tahmin edebileceğiniz üzere tahrik sistemi, 4 tekeri de kapsayacak. Bu kombinasyon ile Defender’ın 0-100 km/s değerinin 4.9 saniye olması bekleniyor. Ayrıca süspansiyon sisteminde de güncellemeler söz konusu olacak.

Land Rover Defender 588

V8 motorlu Defender daha sert bir süspansiyon sistemine ve keskin bir gaz pedalına sahip olacak. V8 arması modelin birçok yerine yerleştirilmiş bu da dışardan bakıldığında ”hızlı” Defender’ın standart versiyonlardan ayrılmasına yardımcı oluyor. Ayrıca 20 ve 22 inç boyutundaki alaşım jantlar da bu ayrımı kolaylaştırıyor.

Land Rover Defender 588

Defender V8 Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Performans odaklı versiyonu ile Defender’ın bu yaz ayında satışa sunulması bekleniyor. 2 kapılı ve 4 kapılı kasa tipleri aynı anda satışa sunulacak.

Land Rover Defender 588

İkinci el satılık Land Rover Defender ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here