Spor otomobil denilince önce akla Japon otomobilleri ardından ise basit ve güçlü modellerden birisi Toyota Supra geliyor. Türkiye’de olduğu üzere Supra’nın dünya çapında da çok büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Birbirinden yetenekli dizayncılar, Supra body kitleri üzerinde baş döndürücü çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Toyota Supra Sport Top Konsepti için TIKLAYINIZ>>

Dijital araba dizayncısı Ted Li, Toyota Supra ’nın beşinci jenerasyon versiyonunda Batman filmindeki arabalar gibi yeni dizaynlara imza attı. Supra’lara sahiden de büyük bir ilgisi bulunan Li’nin 3 farklı tasarımı, toplumsal medyada ağır ilgi gördü ve dizaynlar Batmobile ve Elon Musk’ın Cybertruck arabasına benzetildi.

toyota supra 78

Toyota Supra , büsbütün kurşun geçirmez olacak halde tasarlanmış

Li, 3 farklı tasarımı da Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Cyber Supra ismi verilen birinci body kit, büsbütün kurşun geçirmez zırhlı bir kamyonet olarak karşımıza çıkıyor. Asfalta yakın bir biçimde görmeye alışkın olduğumuz Supra’nın bu yeni hali, son derece asi bir görünüme sahip. Li, dizaynda Karlmann King isimli SUV’den esinlendiğini belirtmiş. Li, elbette sportif görünümü sevenleri de düşünmüş ve öteki body kitinde yere daha yakın, lakin yeniden de tank görünümünü koruyan bir Supra tasarlamış.  İlki, otomobilin alev saçan canavar gibi görünen arka kısmı. Bu bölüm oldukça yırtcı görünüyor.

toyota supra 13

Li’nin son olarak paylaştığı bodyt kitinde de yeniden yerden yüksek, Off-Road biçiminde bir Supra ile karşılaşıyoruz. Lakin dizaynın bu sefer zırhlı modele nazaran daha sade tutulduğu aşikâr oluyor. Li, body kitleriyle birlikte aracın donanımı hakkında bir değişiklik yapıp yapmadığını açıklamadı, fakat yeni body kitler gerçek hayata uyarlanırsa, bu Supra’lar 335 beygir güce sahip olacak.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here