Klasik Otomobil Festivali Başlıyor!

0
6550

Klasik arabalar her zaman dikkat çekmeyi başarıyor. Eski arabalara ilgi duyanlar ya da klasik otomobilleri bir arada görme ve inceleme fırsatı arayanlar için güzel bir haber var: 29 Haziran-01 Temmuz 2018 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezinde İstanbul Klasik Otomobil Fuarı yapılacak.

2018 Klasik Araba Festivali ve Fuarı Başlıyor!

Fuarı düzenleyen kurum İstanbul Antika Otomobil Federasyonu. Antika araçlar için yapılacak fuara Türkiye’nin farklı bölgelerinden katılımcılar araçlarını getirecek. Gerçek bir nostalji havası esecek olan fuarda, bir birinden özel araçlar sergilenecek.

Müzeyyen Senar’ın otomobili, Marllyn Monroe’nin otomobili, Sadri Alışık’ın otomobili, Hulusi Kentmen’in otomobili gibi çok özel araçlar da sergileniyor olacak.

Klasik araç ilanları için buraya tıklayın!

Hem Türkiye’deki hem de yurt dışındaki klasik araba kulüpleri ile işbirliğiyle yürütülen organizasyon oldukça zengin bir sergi serisi sunacak. Fuara ek olarak ve fuar kapsamında Türkiye’nin ilk Klasik Otomobil festivali de gerçekleşecek. Festival kapsamında da isteyenler bazı antika arabaları satın alabilecek ya da antika aracını satabilecek.

Festivalin en eğlenceli yanı ise kurulacak olan bit pazarı. Bu pazarda antika araç parçaları satılıyor olacak. Bir de açık hava sineması yapılacak.

Üç gün sürecek olan festivalin giriş ücreti 15TL.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here