Kia ‘nın Spotify Müzik Listesi Yayınlandı!

0
1330

Kia’nın Müzik Listesi ile Keyifli Yolculuklar!

Otomobil markaları artık sadece ürettikleri modeller üzerindeki geliştirmeler ile kullanıcıya hitap etmiyorlar. Dijital sosyal ağlarda da müşterilerine çeşitli hizmetler sunuyorlar. Dijital platformlar aracılığıyla kullanıcılar ile iletişim kuran markalar, hem bilinirlik hem de sempati kazanıyorlar. Spotify isimli dijital müzik platformu da tıpkı sosyal medya mecraları gibi iletişim amacıyla kullanılan kanallardan biri haline geldi. Kia ‘nın kullanıcıları için hazırladığı Spotify müzik listesi ile seyahatlere ve ruh haline uygun müziklere ulaşmak pratik hale geliyor. Markaya ait modellerin isimleri ile hazırlanan listeler ile yolculuklar eğlenceli hale geliyor.

kia spotify

Kia Modelleri Çalma Listelerinde!

Marka tarafından oluşturulan çalma listelerinde her tarzdan ve türden müzik bulmak mümkün. Kullanıcılar kendilerine hitap eden müzik türünde çalma listelerini seçebiliyorlar. Kia Türkiye resmi Spotify sayfasına girerek müziklere ulaşılabiliyor. Marka tarafından hazırlanan listeler arasında, Rio modeline ithafen ”Rock’n Rio”, X Ceed modeli için ”Ruhunuz X’iniz”, Ceed modeli için ”Ceed ile 90’lar”, iddalı SUV modeli Sportage için ”En İddialı Yol Şarkıları”, sevimli crossover modeli Stonic için ise ”Stonic ile Keşfet” gibi listeler var. Ayrıca ticari araç kullanan emekçiler de es geçilmemiş. Kia’nın kamyonet modeli Bongo için hazırlanan ”Yükünüzü Hafifleten Türküler” adlı listede ülkemizin eşsiz türküleri yer alıyor.

kia car

Kia Spotify Listesine Nasıl Ulaşabilirim?

Marka tarafından hazırlanan müzik listelerine Spotify web veya mobil uygulaması üzerinden ”Kia Türkiye” isimli sayfayı takip etmeniz yeterli. Hesabı takip ettiğiniz gibi dilediğini çalma listelerini de takip edebilir ve profilinizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu listeye ulaşmak için bir Kia’ya sahip olmanız da şart değil. Marka, hazırladığı listelere erişim konusunda herhangi bir sınırlama getirmiyor.

İkinci el satılık Kia ilanları

Yeni Kia Picanto Test Sürüş İzlenimleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here