Karşınızda 2020 Hyundai Sante Fe

0
4552

2018 yılında hayatımıza giren Hyundai Sante Fe iki yıl sonra yenilendi. İşte karşınızda 2020 Hyundai Sante Fe! Detaylı bilgi için okumaya devam edin…

SUV segmentindeki gelişmelere kayıtsız kalamayan firma, Sante Fe modelini makyaj operasyonuna soktu. Yeni 2020 Hyundai Sante Fe modelin hem tasarımında hem de platformunda büyük değişikliklere gidildi.

En yeni ikinci el Hyundai ilanlarına bakmadan geçmeyin!

2020 Hyundai Sante Fe

2020 Hyundai Sante Fe Modelindeki Değişimler

2020 Hyundai Sante Fe modelin, en dikkat çeken tasarımı hiç kuşkusuz ızgara tasarımı oldu. Ön kısmı tamamen kaplayan ızgara araca kaslı bir görünüm verdiğini söyleyebiliriz. Aracın diğer dikkat çeken tasarımı ise T şeklindeki LED gündüz farları oldu. İki parçaya bölünmüş far tasarımı ile 2020 Hyundai Sante Fe modeli diğer Hyundai modellerinden ayrışıyor. 20 inçlik yeni alaşım jantlar ile tasarım daha da dikkat çekiyor. Aracın arka kısmında bagaj kapağı boyunca uzanan LED ışıklandırması mevcut.

Modelin teknik detayları resmi olarak daha açıklanmadı. Hyundai, önümüzdeki günlerde modelin teknik detaylarını paylaşacak.Yeni gelişmeleri siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

2020 Hyundai Sante Fe, Eylül ayında satışa sunulması bekleniyor.

Hyundai ile Evden Çıkmadan Araç Sahibi Olmak Mümkün

Hyundai, koronavirüs salgınından dolayı dışarı çıkmayan müşterilerine istedikleri aracı kapısına götürüyor. Markanın “Hyundai Kapınızda” projesi ile müşteriler evden çıkmadan araç sahibi olabiliyor. Tüm işlemler Hyundai Yetkili Satıcılar tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca bu hizmetlerine ek olarak, araç için gerekli olan dezenfekte işlemi marka tarafından yapılıyor. Müşterilerin sağlığına önem veren firma bu süreçte elinden geleni yapıyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel’in yaptığı acıkama şöyle; “Hyundai Kapınızda projemiz sayesinde artık yeni bir Hyundai modelini satın almak için çok fazla zaman harcamaya ve banka işlemleriyle uğraşmaya gerek kalmayacak. Hatta, satış öncesi yeni modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve test etmek isteyen müşterilerimize de bulundukları yerde sürüş imkanı sağlayacağız. Elbette sosyal mesafeye ve hijyene de fazlasıyla önem veriyoruz. Önümüzdeki süreçte Hyundai Assan ailesi olarak değişen müşteri beklentilerine en iyi şekilde karşılık verebilmek ve hayatlarını kolaylaştırmak için ek uygulamalarımızı ve hizmetlerimizi de devreye almayı planlıyoruz.” dedi.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here