KARAVANİST FUARI ’NDA, VOLKSWAGEN CALİFORNİA AİLESİ TANITILACAK

Alman otomobil markası Volkswagen, Karavanist Fuarı’nda yerini alarak karavan modellerini görücüye çıkardı.

Caddy California, California ve Grand California’yı yakından tanıyacağımız fuar; İstanbul TÜYAP’ta, 08-16 Ocak tarihlerinde gerçekleşiyor.

Karavanist

5Karavanist Fuarı Hakkında:

Bu yıl ikincisi düzenlenen, Karavanist Fuarı’nın resmi web sitesi karavanistfuari.com adresinden edinilen bilgiye göre; “Doğa ile iç içe olmayı sevenlerin ve rotasını maviye, yeşile çevirenlerin buluşma noktası KARAVANİST Fuarı, 8- 16 Ocak  2022 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.”

Motokaravan, Çekme Karavan, Alkovenli Karavan, Özel Amaçlı Araçlar, Mobil Hizmet Karavanları, Ticari Karavanlar, Seyahat Römorkları ve Kamp Malzemeleri ve Ekipmanları alanında hizmet veren karavan firmalarının katılımcı olduğu fuarda; karavan yan sanayisi ve aksesuarları alanında hizmet veren firmalarda stant açarak yerini alacak.

Fuar 9 gün boyunca, işi karavan ile olanları ve karavan severleri ağırlamak için kapılarını açık tutacak.

4California Karavan Ailesi Volkswagen’in Kendi Tasarımı

Volkswagen, Karavanist Fuarı’nda 3 modelini sergileyecek. Markanın kendi tasarımı ve üretimi olan Caddy California, California ve Grand California modelleri özellikleriyle dikkat çekiyor.

3Volkswagen Caddy California İçinin Konforuyla Dikkat Çekti.

Katlanabilir yatak, mini mutfak, kamp sandalyesi ve masasıyla kullanıcısına rahat bir yaşama alanı sunan model, arka çadır özelliği ile de fark yaratıyor. Bagajında ayarlanabilir LED aydınlatmalar bulunan Caddy, 122PS gücünde TDI motora sahip.

2Volkswagen California, Ailenin İlk Modeli

Volkswagen Ticari Araç’ın California model ailesine adını veren ilk model olma özelliğini taşıyor. 30 yıldır üretilen model, 25 litrelik temiz su deposu, 42 litrelik kompresörlü soğutucu içeren tam fonksiyonel mutfak ve iki adet bakım gerektirmeyen ek aküsüyle karavan tatilcilerinin önemli taleplerine cevap veriyor.

Salon fonksiyonlu iki kişilik bank, katlanabilir kamp masası ve sandalyeleri, uzaktan kumandalı park ısıtıcısı, dönebilen ısıtmalı koltuklar bulunan California’da; karavan kontrol ünitesine dokunarak; tavanı yükseltmek ve raylı tentenin açılıp kapanmasını sağlamak mümkün.

1Karavanist Fuarında Grand California

Markanın karavan sınıfındaki üçüncü temsilcisi ise bu ürün gamının en genişi; Grand California. 6,80m uzunluğundaki Grand California’da; mutfak, 2 adet yatak, duş ve tuvalet bulunuyor. Grand Modelde; uydu ve TV alıcısı, açılır-kapanır tente, kamp masası ve sandalyeleri, 4 adet 230V elektrik priz, kablosuz şarj var. 2.0 TDI motoruyla 177 PS güç üreten Grand California kullanıcısına konforlu bir yolculuk sunuyor.

İkinci El SUV ilanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here