Renault kampanyası mı arıyorsunuz? Belki de kampanyalı Renault fiyatlarını araştırıyorsunuz. Kampanyalı Clio, kampanyalı Megane, kampanyalı Kadjar, kampanyalı Captur gibi arayışlarınıza markadan güzel bir yanıt var…

Renault’nun Son Kampanyası İçin Denilebilecek Tek Şey: #HAYIRLIOLSUN

Bugünlerde Renault’nun #HayırlıOlsun diyen yeni bir kampanyası var ve dikkatimizi çeken bu kampanyayı sizin için derinlemesine araştırdık. Sivrilen ilk ayrıntı kampanyaya dahil olan otomobillerin hepsindeki 1 yıl ek garantiydi. Ödeme seçenekleri konusunda oldukça ulaşılabilir alternatiflere sahip olan bu kampanyanın detayları ise şöyle;

1. Renault Clio Kampanyası

Yeni Renault Clio Kampanyası

Renault’un #hayırlıolsun# kampanyası kapsamında Clio modeli de var. Clio HB 30.000 TL peşinat ve 1.500 TL’den başlayan aylık taksit fırsatıyla sunuluyor. Düşük yakıt tüketimiyle ve dikkat çekici tasarımıyla bildiğimiz bu otomobil uzun zamandır sınıfının en çok satan otomobili olma özelliğini de koruyor.

2. Renault Megane Sedan Kampanyası

Renault Megane Sedan Kampanyası

35.000 TL peşinat ve 2.000 TL’den başlayan aylık taksitlerle sahip olabileceğiniz Megane Sedan, kampanyanın bir diğer avantajlı seçeneği. 8,7″ multimedya dokunmatik ekranından çoğu şeyi kolayca kontrol edebileceğiniz otomobil ayrıca renkli Head Up Display sistemiyle gerekli tüm bilgileri sürücünün görüş alanında cama yansıtarak yola odaklanmayı yeterli kılıyor. Multi-Sense teknolojisi ise sürücünün ruh haline ve gereksinimlerine göre 5 sürüş modundan birini seçmesine olanak tanıyor ki modların her biri motorun tepkiselliğini, motor sesini, iç aydınlatma ortamını ve diğer sürüş ayarlarını en ince ayrıntısına kadar tüm dinamikleriyle ayarlıyor.

3. Renault Captur Kampanyası

Renault Captur Kampanyası

40.000 TL peşinat ve 2.000 TL’den başlayan aylık taksitlerle sunulan şehir SUV’si Captur kullanışlı multimedya ekipmanları, üstün konfor ve güvenlik özelliklerinin yanı sıra kompakt yapısına sığdırabildiği geniş bagajını katlanabilen arka koltuklarıyla daha da geniş hale getirebiliyor.

4. Renault Kadjar Kampanyası

Renault Kadjar Kampanyası

55.000 TL peşinat ve 3.000 TL’den başlayan aylık taksitlerle sahip olabileceğiniz KADJAR, yüksek performansı yakıt verimliliğiyle sağlarken, 200 mm zemin yüksekliği, 4×4 ve 4×2 çekiş sistemleri ile gerçek bir SUV deneyimi yaşatıyor. Derin bagaj kapasitesi ve geniş iç hacme sahip Kadjar kampanyadaki diğer modellerde olduğu gibi ödeme seçenekleriyle çok avantajlı.

Ne diyelim, şimdiden herkese #HAYIRLIOLSUN

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here