Mercedes-Benz Certified Markasının Sunduğu Avantajlar Dikkatimizi Çekti!

0
9018
Mercedes-Benz Certified

“İlk Günkü Gibi” sloganıyla yola çıkan Mercedes-Benz Certified Markası, ülkemizde ikinci el Mercedes-Benz otomobil sahibi olmayı, güvenli ve avantajlı kılıyor. Biz de ikinci el otomobili Mercedes-Benz Certified Markası ile almanın avantajlarına bir baktık. İşte detaylar…

 

Mercedes-Benz Certified, sunduğu avantajlarla tercih edeceğiniz Kullanılmış Otomobili size aynı ilk günüymüş gibi hissettirmeyi amaçlıyor. 

 Mercedes-Benz Certified Markasının Sunduğu Avantajlar

  • 24 ay süreli ücretsiz Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi (6 Yaşını geçmemiş ve 120.000 km altındaki tüm Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller için 24 ay geçerli Onarım Güvencesi sağlanır)
  • 24 saat ücretsiz Yol Yardım Hizmeti (İhtiyaç duyulan durumlarda, 7/24 faydalanabileceğiniz yol yardım hizmeti mevcuttur)
  • Mobilo Hizmeti (Tüm Mercedes-Benz Yetkili Servislerinde ikame araç hizmetinden yararlanılabilir)
  • Özel finansman ve kasko koşulları (Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller özelinde finansman ve kasko koşulları müşterilerimizin hizmetindedir)
  • Ayrıntılı teknik kontrol (Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller, ayrıntılı teknik kontrollerin ardından satışa sunulur. Tüm Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller ilgili kontrollere tabi tutulur)
  • Her marka ve yaşta otomobille takas imkanı (Her marka her yaş otomobil ile alt takas imkanı müşteriye sunulur)

Size uygun Mercedes-Benz Sertifikalı Aracı Kolayca Bulabiliyorsunuz!

Size uygun Mercedes-Benz sertifikalı kullanılmış otomobili bularak Mercedes-Benz Certified online sistemi üzerinden satış talebi oluşturabilirsiniz. Sistem, hem uygun fiyatla ve güvenle Mercedes-Benz sahibi olmanızı sağlıyor hem de aracınızı kullandığınız süre boyunca markanın güvencesini güçlü bir biçimde hissettiriyor.

Mercedes-Benz Certified ile bayilere ait Marcedes-Benz kullanılmış otomobil havuzunu inceleyerek aradığınız Mercedes-Benz otomobili bulabilirsiniz. Aradığınız otomobilin modelini, fiyat üst limitini, model yılını ve bulunmasını istediğiniz bölgeyi veya bunlardan sadece size uygun olanlarını seçerek aramınızı yapın, seçiminizi bulun.

Mercedes-Benz Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi

Mercedes-Benz Certified kapsamındaki 24 ay süreli ücretsiz onarım güvencesi hizmeti kilometre sınırı olmaksızın Mercedes-Benz Türk bayilerinde sunuluyor.

Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi geçerlilik süresi Sertifikalı Mercedes-Benz Kullanılmış Otomobiller için noter satış tarihi ile başlıyor ve bu tarihten itibaren 24 ay sonra sona eriyor.

Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi kapsamında, aracın motoru, dişli kutusu (Otomatik şanzıman ve tork dönüştürücüsü dahil), tahrikli aksların güç aktarım parçaları, şaft, elektrik elektronik donanımı (Kumanda kutuları ve tesisat) orijinal audio/video sisteminde meydana gelen arızalar, bu sertifika kapsamında belirlenmiş şartlar dahilinde ücretsiz olarak anılıyor.

Mercedes-Benz Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi’nin koşullarının geçerli olabilmesi için, aracın kullanılmış otomobil olarak satın alındığı tarihten itibaren, tanıtma, kullanma ve bakım kılavuzlarında belirtilen periyodik bakımlarının üretici tarafından belirlenmiş periyotlarda ve kaporta dahil tüm onarım işlemlerinin Mercedes-Benz yetkili servislerince yapılması şartı koşuluyor.

Mercedes-Benz Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi hizmetleri Türkiye sınırları içindeki tüm Mercedes-Benz yetkili servisleri tarafından veriliyor.

Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi geçerlilik süresi içinde aracın satılması halinde tüm haklar yeni mülk sahibine devredilebiliyor. Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi, aracın güç aktarım elemanları (Motor, dişli kutusu, tork dönüştürücü, aks tahrik sistemleri, şaft), elektronik donanım, orijinal audio/video sistemleri için geçerli.

Detaylar için buraya tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here