Lexus “İstanbul Dolmabahçe” ve “Ankara Mahall Showroom’uyla” en prestijli adreslerde hizmet veriyor.

Dünyanın en iyi otomobillerini üretme felsefesiyle yola çıkan Lexus,  İstanbul’dan sonra ikinci showroomunu Ankara’da açtı. 2016 yılında İstanbul’daki showroomu ile Türkiye pazarına giren ve kısa zamanda büyük beğeni toplayarak lüksün tanımını değiştirmeyi başaran Lexus’un, 556 metrekarelik Lexus Mahall Showroom’u ile hizmet vermeye başladı.

lexus-1

Bununla birlikte İstanbul’da ise yeni ve daha kolay ulaşılabilir adresine taşınarak Dolmabahçe showroom’unda hizmet sunan Lexus, İstanbul ve Ankara’da, tüm dünyada olduğu gibi Japon misafirperverlik anlayışı Omotenashi felsefesine sahip showroomlarıyla fark yaratıyor.

Lexus’un Segmentinde Sınırları Kaldıran Hizmetleri

Japon misafirperverlik anlayışı Omotenashi felsefesi ile İstanbul ve Ankara’da hizmet verecek yeni showroom’lar, mesai saatleri dışında da randevuyla 7 gün/24 saat açık olacak. Böylelikle; yoğun programa sahip kişilerin de vakitlerini verimli bir şekilde kullanmalarına ve mesai saatleri dışında da hizmet almalarına imkan sağlanacak. Lexus showroomunu istediği zaman randevuyla ziyaret edebilen müşteriler, dilediklerinde test sürüşü de gerçekleştirebiliyorlar.

Markanın diğer hizmetlerinden biri de, her müşterinin özel bir danışmanının olması. Müşteriler otomobil ile ilgili her türlü ihtiyacında bireysel danışmanlarına rahatlıkla ulaşabiliyorlar. İhtiyaç olması halinde müşterilerinin olduğu yere helikopter ile teknisyen de gönderebilen Lexus, aynı zamanda müşterilerine özel TIR’lar ile araç transferi hizmeti de sağlıyor. Böylece Lexus sahipleri yurtiçinde herhangi bir şehre uçakla seyahat ederken, otomobilinin TIR ile bulunduğu yere gönderilmesi sayesinde aracının keyfini sonuna kadar çıkarıyor.

Lexus Tüm Modellerinde Hibrit Motor Seçeneği Sunuyor

Lüks hibrit araçların öncüsü Lexus, geniş ürün gamında her modelinde hibrit seçeneği sunarak sektörde farklı bir konumda yer alıyor. Türkiye’de tüm modellerin hibrit versiyonlarını da getirerek model çeşitliliğini arttıran Lexus, SUV modelinden, spor modele ve lüks sedan modellerine kadar her alanda hibrit keyfini ve avantajlarını sunuyor.

Türkiye pazarına geniş ürün yelpazesiyle giriş yapan Lexus, Ankara’daki yeni showroom’unda tüm modellerinin hibrit versiyonunu sergiliyor. Lexus Mahall’de müşteriler hatchback modeli CT, lüks sedanlar ES, IS ve GS, amiral gemisi modeli LS ve SUV modelleri NX ve RX modellerini yakından tanıyıp inceleyebilecekler.

Türkiye’de Yaklaşık 60 Noktada Satış Sonrası Hizmeti

Lexus’un sunduğu en önemli avantajların başında güçlü ve yaygın servis ağı geliyor. Türkiye’nin her yerinden kolayca ulaşılabilen servis noktaları, Lexus’u diğer markalardan ayıran özelliklerden biri olarak öne çıkıyor. Lexus’un servis hizmetleri arasında, aracı müşterinin istediği zaman istediği yerden almak ve istediği yere teslim etmek de yer alıyor. Bu sayede müşteri hiçbir zaman kaybı yaşamadan aracının servis hizmetini de halledebiliyor.

Sıfır Kilometre Lexus Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here