Belki sıfır Auris fiyatlarına bakıyorsunuz, belki de hayalinizde bir Hilux var…Peki, 2019 Toyota kampanyası var mı? Sıfır Toyota fiyatları nasıl? Siz de yeni bir Toyota hayali kuruyorsanız okumaya devam edin…

60 ay vade ve 1,58’den başlayan oranlarla Toyota almak harika…Marka, Toyota almak isteyenlere bahar kampanyası sunuyor. Kampanyanın detayları, gerçekten çok avantajlı bir biçimde sıfır Toyota sahibi olmayı sağlıyor. Toyota kampanyası ile yeni bir araba sahibi olmak ve sıfır kilometre Toyota modellerinin fiyatlarını öğrenmek için aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sıfır Kilometre Toyota Fiyatları

Kampanyalı Toyota almak için geçerli tarihler şöyle: 01.03.2019 ile 31.03.2019. 60 ay vade ve 1,58’den başlayan oranlarla yeni bir Toyota almak için söz konusu kampanya,01.03.2019 ile 31.03.2019 tarihleri arasında geçerlidir. Bahar 2019 Toyota kampanyası ile çok cazip fiyatlarla yeni bir Toyota alabilirsiniz. Bu arada güncel Toyota modellerine bir göz gezdirelim mi?

1. Toyota Corolla

Sedan karoserin en sevilen modeli Corolla’nın şimdi Hibrit versiyonu da var. Güncellenen güvenlik donanımı ve yere yakın ağırlık merkezi ve bağımsız çift salıncak süspansiyon dengesi ile öne çıkıyor. 1,8 litre+hybrit ve 1,6 litre benzinli seçeneği var.

2. Toyota C-HR

Keyifli ve stil sahibi bir crossover deneyimi yaşatan C-HR, hem şehirde hem de arazide çok konforlu bir araç. Üstelik onun da hibrit versiyonu var.

3. Toyota Yaris

Şehir içinde hızlı, pratik hareket kabiliyeti sunan Yaris, keyifli olduğu kadar güçlü bir otomobil. Genç, yenilikçi tasarımı ve hibrit versiyonu ile çok sevilen bir HB modeli sunuyor.

4. Toyota Auris

Markanın güvenilir olma algısı, hemen her modelin popülaritesinin ana nedeni. Ama Auris kadar çok popüler olmak zor. Şimdi hibrit versiyonu da olan Auris, şık ve keyifli bir otomobil.

5. Toyota Auris Touring Sports

Geniş yaşam alanı ve yükleme kapasitesi ile ailelerin tercih ettiği Toyota Auris Touring Sports da hibrit versiyona sahip.

6. Toyota RAW4

Güçlü ve sağlam bir SUV arıyorsanız RAW4 tavsiyesini çok duymuş olmalısınız. Toyota RAW4 ile hem şehir içinde hem de şehir dışında keyifli bir yolculuk mümkün. Geniş ve ferah iç mekan, kullanışlılık odaklı detaylar ve stil sahibi tasarım, onun öne çıkan özellikleri. Üstelik onun da hibrit versiyonu var.

7. Toyota Prius

Hibrit versiyonu olan Prius modeli, sportif hatlara sahip güçlü bir otomobil.

8. Toyota Land Cruiser Prado

Arazi koşullarında mükemmel performans arayanların tercih ettiği Toyota Land Cruiser Prado, SUV karakterini güçle birleştiriyor.

9. Toyota Hilux

Toyota’nın Pick-Up modeli olan Hilux, hem şehir içinde hem de arazide tercih ediliyor.

2 YORUMLAR

  1. daha önce talepte bulundum.cevap alamadım.ilgilenen yok.bayiye gittiğimde sizin söylediğiniz fiyatı söylemiyorlar.yada bu arabadan elimizde yok diyorlar.ben sedan almak istiyorum.ilgilenen varsa cevap bekliyorum.hemen alacağım.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here