İki Kapılı Tesla Model S Tasarımı

0
1325

Havalı görüntüsü ve son teknoloji donanımları ile herkesin merakla takip ettiği Tesla’ya iki kapılı Tesla Model S tasarımı geldi.

İki Kapılı Tesla Model S Tasarımı

İtalya’nın meşhur tasarım ofislerinden birisi olan Ares Dizayn çok özel ve şık bir tasarıma imza attı. Aslında meşhur modellerin üzerine özelleştirilmiş ve kişiselleştirilmiş tasarımlar bir çok marka tarafından yapılıyor. Ve Mercedes, BMW gibi arabalarda sıkça rastladığımız bir durum. Ancak Ares Dizayn öyle bir iki kapılı Tesla Model S tasarımı ortaya koydu ki, herkes arabanın orijinal fabrika çıkışı olduğunu düşündü. Üstü açık bir tasarım ile de iki kapıyı süsleyen Ares Dizayn belki de Tesla’ya fikir verir ve benzer spor bir modeli Tesla’nın orijinal bir seçeneği olarak görürüz.

Bazı bu tarz özel tasarımlar talebi de beraberinde de getirebiliyor. Bildiğiniz üzere Tesla elektrikli bir araç olduğu için çok güçlü bir tork enerjisine çok kısa bir sürede ulaşabiliyor. O sebeple spor tasarımla beraber araçların spor versiyonları da talep ediliyor. Sanıyoruz ki bu tasarım sonrasında nice iki kapılı Tesla ve üstü açık tesla modelleri ile tanışacağız.

iki kapılı Tesla

Ares Dizayn Tesla Model S Tasarımı

Bu tasarım ismi paylaşılmayan bir müşteri tarafından yapılan özel bir sipariş. Tavana ek olarak, arka kapılar ve B sütunları kaldırıldı ve ön kapılar uzatılmış. Mümkün olduğunca fazla sağlamlık sağlamak için ek şasi takviyeleri eklenmiş böylelikle güçlendirilmiş. Otomobilde sert bir örtü altında toplanan kumaş bir üst kısım, araca fabrika çıkışlı bir görünüm kazandırıyor. Ne yazık ki, Ares Dizayn, yükseltilmiş pozisyonda tepenin herhangi bir fotoğrafını yayınlamadı. 

iki kapılı Tesla

Üst kısmı barındıran ve kapıları kaybeden önemli ölçüde revize edilmiş arka bölüm ile özel yapım arka koltuklar monte edilmiş. İç mekanın geri kalanı fabrika çıkışı Tesla görünümünü koruyor. Ancak neredeyse her yüzey beyaz, siyah ve turuncu deri ile sarılmış durumda. Dış görünümü kadar temiz ve şık.

iki kapılı Tesla

Bu, Ares Dizayn’ın ilk özel  tasarımı değil. Birkaç yıl önce tasarım firması tek seferlik bir Bentley Mulsanne coupe tasarladı. Bu özel Tesla’nın maliyeti açıklanmadı ve fiyatı bilmeniz gerekiyorsa bunun klasik bir şekilde ulaşamayacağınız bir pahalılıkta olduğuna eminiz. Bir kereye mahsus olsa da, parayı harcamak isteyen biri için başka bir tane daha yapacaklarına da bahse gireriz.

İkinci El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here