Hyundai Ödülleri Topladı!

Yeni yıla girerken bir önceki yılın başarılı otomobil modelleri de çeşitli ödüller ile onore edilmeye başlandı. Birçok farklı organizasyonda, farklı kategorilerde değerlendirilen otomobil modelleri, 2020 yılının ”en”leri olabilmek için kıyasıya yarışıyorlar. Bazı ödül organizasyonları ise bilinirlik ve prestij açısından markalar için büyük önem taşıyor. Dünyanın en eski ödül organizasyonlarından olan ”Good Design”, 2020 yılının ödüllerini dağıttı. Markaların birçok farklı kategoride değerlendirilen modelleri, yeni yıla ödüller ile girdi. Başarılı Koreli üretici Hyundai de birden çok ödüle layık görülen markalardan biriydi. Güncel modelleriyle göz dolduran ve bu başarısını satış rakamları ile kanıtlayan marka, ”Good Desing” organizasyonu kapsamında 4 adet ödülün sahibi oldu.

hyundai

Hyundai ‘nin Konsept Modelleri Ödül Aldı!

Hyundai’nin ilerleyen dönemde üretime geçirmeyi planladığı konsept modellerinden; 45 ve Prophecy ödüle layık görüldüler. Ayrıca markanın ‘ultra hızlı elektrikli şarj yapısına’ sahip ”Hyundai Hi-Charger” da ödül alanlar arasında yer aldı. 4. ve son ödül ise markanın bilinen modeli Yeni Elantra’ya gitti. Böylece Hyundai’nin mevcut modellerinin yanı sıra gelecekte üretip, satışa sunacağı modellerin tasarım konusundaki başarısı kanıtlanmış oldu. Hyundai elektrikli otomobil yatırımına son hızla devam ederken, geçtiğimiz günlerde sadece elektrikli otomobiller üretecek olan ”Ioniq” isimli bir otomobil markasını da duyurmuştu.

hyundai 45

Hyundai’nin Ödüllü Hi-Charger Teknolojisi!

Hi-Charger, markanın elektrikli araç sahiplerine sunduğu yeni bir şarj hizmeti. 350kW ultra hızlı şarj cihazıyla birlikte elektrikli otomobillerin çok kısa sürede şarj edilmesine olanak sağlıyor. Hi-Charger, Good Design’dan aldığı ödülün yanında 2020 Red Dot Tasarım Ödülleri’nde de “Kullanıcı Deneyimi Tasarımı” kategorisinde önemli bir başarıya ulaştı. Ödüllü teknolojinin ilerleyen dönemde yaygınlaşarak kullanılması bekleniyor.

İkinci el satılık otomobil ilanları

Hyundai’nin Atletico Madrid Oyuncularına Tucson Hediyesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here