Hyundai DAL-e Yapay Zeka Müşteri Hizmetleri Robotu ile tanışın. Hyundai Motor Group, “DAL-e” adlı insansı bir müşteri hizmetleri robotunu piyasaya sürdü. Kesin tanıma yetenekleri ve hareketlilik işlevi kullanarak insanlarla iletişim kurmak için tasarlanmış son derece gelişmiş bir makinedir.

Hyundai DAL-e Yapay Zeka Müşteri Hizmetleri Robotu

DAL-e adı, “Sürmek, Size Yardımcı Olmak, Deneyiminizle Bağlantı Kurmak” sözlerinin kısaltmasıdır. Robot yüz tanıma için state-of-the-art yapay zeka teknolojisi, hem de bir dil anlama platformuna dayalı bir iletişim sistemi ile donatılmıştır. Covid-19 pandemisi gibi şeylerin günlük görevlerinizi yerine getirirken daha az fiziksel temas gerektirdiği müşteri hizmetlerinin geleceğini getirmek için tasarlandı.

1,160x600x600 mm ölçülerinde ve 80 kg ağırlığındaki DAL-e, robotun ilk operasyonunu gerçekleştirdiği Güney Seul’deki Hyundai showroomunda sergilendi. Bu operasyonun ardından, Hyundai Motor Group bünyesinde işletilen diğer showroomlarda da müşterilerle günlük etkileşim gerektiren çeşitli alanlarda kullanılması bekleniyor.

Hyundai DAL-e Yapay Zeka Müşteri Hizmetleri Robotu

Hoş bir izlenim bırakan küçük bir insansı gövdesi ile DAL-e, piyasadaki diğer birçok müşteri hizmeti ve kılavuz robottan önemli ölçüde daha hafif ve daha kompakttır. Müşterilerle daha doğal yakın etkileşimler için bir dizi dost canlısı, duygusal özellik ile donatılmıştır. Bir müşterinin showrooma maske takmadan girmesi durumunda, robot bunu fark edecek ve müşteriye maske takmasını önerecektir. DAL-e, iletişim yeteneği açısından hem dokunmatik ekrana hem de sözlü komutlara yanıt verirken, ürünler ve hizmetler hakkında faydalı bilgiler sağlayarak müşterilerle iletişim kurabilmektedir.

Hyundai DAL-e Yapay Zeka Müşteri Hizmetleri Robotu

Mobilite açısından robot, dört çok yönlü tekerleği sayesinde serbestçe hareket edebilir ve müşterilere belirlenen noktalara kadar eşlik edebilir. Ayrıca, mekandaki geniş bir ekrana kablosuz olarak bağlanmak, ziyaretçilerden onunla fotoğraf çekmelerini istemek ve hareketli kollarını kullanarak jestli geri bildirim sağlamak gibi çeşitli şekillerde müşterileri eğlendirebilir.

DAL-e, görücüye çıktığı sergi salonunda, özellikle salgın döneminde insan personelden yardım almayı tercih etmeyenler için iyi bir seçenek. Ayrıca mekanı ziyaret edenler başta olmak üzere hafta sonu gibi yoğun zamanlarda müşterilere uygulamalı yardım sunarak personelin iş akışını kolaylaştırmakla övgü aldı.

Hyundai DAL-e Yapay Zeka Müşteri Hizmetleri Robotu

Hyundai Motor Group, zaman geçtikçe yeteneklerini geliştirmek için pilot operasyonlarından elde edilen verilere dayalı olarak DAL-e’yi sürekli güncellemeyi planlıyor.

İkinci El Hyundai İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here