Honda Accord 2021 Modeliyle Tam Zamanında Geliyor

0
4620
Honda-Accord
Honda-Accord

Honda Accord 2021, tabiri caizse mükemmel orta boy sedan, en iyi özelliklerinden birini kaybetse de çok daha fazlasını kullanıcılarına verebilir.

2021 Honda Accord hikayesinde iki olay örgüsü var. Hangisini takip edeceğiniz, her yıl yeni arabalar alan yüz binlerce alıcıdan biri olup olmadığınıza veya mevcut manuel şanzıman nedeniyle orta büyüklükteki sedanı satın alan aşırı azınlık arasında olup olmadığınıza bağlıdır. Daha büyük gruba göre, Honda’nın 2021 Accord’undaki değişiklikler, küçük tarzı ve serideki daha zengin standart ekipmanı denilebilir. Bu oldukça standart orta derece yenileme çalışmalarıdır.

2021 Honda Accord Rakibine Karşı Tam Zamanında Aksiyon Aldı

2021-Honda-Accord-güncellemeler
2021-Honda-Accord-güncellemeler

Honda’nın yumuşak sürüş sedanını kendileri için değiştirmekten hoşlanan daha küçük grup için kötü bir haberimiz var. Tıpkı Honda’nın uyardığı gibi, Accord’un altı ileri manuel şanzıman seçeneği ortadan kalktı. Otomobil üreticisi, yıllar boyunca, stick seçeneğini canlı tutmak için yeterli sayıda manuel şanzıman satın alan ve giderek sayısı azalan sürüş tutkunu için bir özür olarak okunan bir bildiri bile yazdı. O vakit odağımızı sedanın 2021’de nasıl daha iyi hale geleceğine çevirelim. Çünkü, tam da onun rakibi olan, yakın zamanda yenilenen 2021 Toyota Camry ile mücadele etmek için tam zamanında aksiyon alındı.

2021 Honda Accord Zor Fark Edilen Yeni Bir Görünüme Sahip

2021-Honda-Accord
2021-Honda-Accord

Honda’nın Accord’un stilinde yaptığı değişiklikleri fark etmek zor: Izgara daha geniş, sis farları daha küçük ve üst seviye modellerinde yeni LED farlar kullanılıyor. Accord’un standart uyarlanabilir hız sabitleyici ve otomatik acil fren fonksiyonları için radar sensörü de ızgarada daha iyi gizlenmiş durumda. Ancak genel olarak bakıldığında, Accord’un tasarımı öncekiyle hemen hemen aynı görünüyor.

Ön ve arka kapıların altından ilerleyen ve arka tamponun etrafını saran yukarı eklenmiş gövde kıvrımı boyunca yeni bir döşeme dışında, otomobilin arka tarafında neredeyse hiç değişiklik fark etmiyoruz. Ancak, Honda egzoz çıkışlarının yanındaki alt arka saçakta da ince ayar yapmış. 2021 Accord’un görsel değişiklikleri arasında en etkili olanı, Accord LX temelindeki 17 inç birimlerden Sport ve Touring modellerinde 19’lara kadar her donanım için yeni jant tasarımlarıdır.

Daha İyi Bir Honda Accord

Accord
Accord

En son 2018 için tamamen yeniden tasarlandığından bu yana, Accord’un giriş seviyesi LX süslemesi, hep az belirgin oldu. Mükemmel sürüşü ve yol tutuşu, çekici iç mekan ve standart Honda Sensing aktif güvenlik özellikleri paketini sunar. Satın alacaklar,  LED ve hatta otomatik klima kontrolü farları dört gözle bekleyebilirler. Daha ne isteyebilirsin? Bir akıllı telefonunuz varsa. . . belki Apple CarPlay veya Android Auto entegrasyonu? Bu özellikler daha önce bir sonraki seviye spor donanımı ve ötesi ile sınırlıydı. 2021 için, LX de dahil olmak üzere yukarıdan aşağıya Accord serisi, daha önce Accord modelleri için ayrılmış olan Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğuna sahip 8.0 inç dokunmatik ekrana sahip.

Hibrit İçin Bazı Çözümler Gerekiyor

Hibrit
Hibrit

2021 model yılı için, Honda Accord Hybrid, motor devrini hızlanma hissine daha yakından bağladığı söylenen benzinli-elektrikli hibrit güç aktarım sisteminde ayar değişiklikleri oldu. Accord Hybrid’de, gaz beslemeli 2.0 litrelik dört silindirli motor, birincil olarak elektrik motoru / jeneratörü için bir motive edici görevi görüyor. Bu da birincil elektrik ateşleme motoruna elektrik besliyor. Yeni bir tek vitesli şanzıman, motor gücünü doğrudan yüksek hızlarda tekerleklere aktarabilir. Bu, normal sürüşte, özellikle şehir içinde, motor devrinin genellikle aracın hızı ve ivmesiyle uyumsuz olduğu anlamına gelir. Gaz pedalına bastığınızda, motor beklediğinizden daha yüksek devir yapabilir ve ardından aracın hızı arttığında bile bir süre belirli bir seviyede kalabilir. Honda bu etkiyi azaltmanın bir yolunu bulursa, memnuniyetle karşılanacaktır.

İkinci El Honda İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here