Hızlı ve Öfkeli 9’un Çekimlerinde Feci Kaza!

5
6116

Hızlı ve Öfkeli 9 çekimleri devam ediyor. Serinin hayranları orijinal adıyla Fast & Furious 9 için gün sayıyor. Ancak son Fast & Furious çekimlerinde feci bir kaza oldu. Detaylar şöyle…

Hızlı ve Öfkeli 9’un Çekimlerinde Feci Kaza!

Fast & Furious 9Hızlı ve Öfkeli 8 filmi büyük ilgi görmüştü. Geçtiğimiz ay serinin en yenisi Fast & Furious 9’un çekimleri başladı. Ancak zorlu çekimler sırasında kötü bir kaza meydana geldi.

Yönetmen Justin Lin tarafından yapılan açıklamaya göre kazada yaralanmalar oldu. Çekimlere destek veren dublörlerden biri kafasına kötü bir darbe aldı. Hayati riski devam eden dublörün serinin önceki zorlu sahnelerinde de rol aldığını biliyoruz. Kaza nedeniyle çekimlere bir süre için ara verildi. Universal Film tarafından yapılan açıklamada, dublörümüzün yaşadığı kazaya odaklanmak için çekimleri durduruyoruz denildi. Peki, Fast & Furious 9 ne zaman sinemalarda? Universal Film, Hızlı ve Öfkeli 9 için Mayıs 2020 tarihini vermişti.

Yeni Fast & Furious Kadrosu

SonFast & Furious oyuncuları listesinde elbette Vin Diesel var. Vin Diesel’siz Hızlı ve Öfkeli olmaz zaten. Vin Diesel, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson, Lucas Black, Charlisez Theron, Nathalie Emmanuel, John Cena, Fin Cole, Vinnie Bennet, Anna Sawai, Helen Mirren kadronun dikkat çeken isimleri.

5 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here