Modifiye edilmiş Defenders hayranıysanız, diğer şeylerin yanı sıra modern V8 motorları ve özel iç mekanlarla İngiliz off-road ikonuna uyan bir satış sonrası uzmanı olan Himalaya şirketini duymuş olabilirsiniz.

Bu, tunerin yeni ‘Zirve Serisi’ nin bir parçası, yani bir amiral gemisi modeli ve önceki yapılarının hepsinden daha fazla, 650 HP ile fabrikada süper şarj edilmiş bir LT4 V8 tarafından destekleniyor.

Himalaya Land Rover Defender 650 HP
Himalaya Land Rover Defender 650 HP

Bu da ucuz olmadığı anlamına gelir. Bu yüzden bu araçlardan bir tane devreye almak 250.000 $ ile 300.000 $ arasında herhangi bir yerde harcama ile sonuçlanır. Ancak aynı zamanda bütçenize uygun 115.000 $ ‘dan başlayan “daha ucuz” Defender paketlerini değerlendirebilirsiniz.

Himalaya Zirve Serisi Özellikleri

Himalaya’nın bu paketlere göre özellikleri ve modları değişiklik gösteriyor. Modlar arasında, gelişmiş durdurma gücü için özel olarak tasarlanmış Brembo frenler, sarmal amortisörlere sahip tescilli bir dört bağlantılı süspansiyon bulunuyor. Ayrıca modern bir 8 vitesli otomatik şanzıman, bir takla kafesi, Fox şokları ve ön ve arka koruma plakaları bulunur.

Himalaya Land Rover Defender 650 HP
Himalaya Land Rover Defender 650 HP

Bu arada, ısmarlama iç tasarımda özel koltuklar ve gösterge panelinin yanı sıra deri kaplı kapı panelleri var. Himalaya’da modern bir klima kontrol sistemi, düz tabanlı spor direksiyon simidi ve Hi-Fi ses sistemi bulunuyor.

Himalaya Başkanı Greg Shondel, “Himalaya’da, mühendislik ekibimiz her zaman müşterilere en iyisini sunmak için çalışıyor ve yeni Zirve Serimiz, dünyadaki en iyi Defender restorasyonlarını yaratma taahhüdünün doğrudan bir yansıması” dedi.

Himalaya Land Rover Defender 650 HPHimalaya Land Rover Defender 650 HP

Şirket yetkilileri tarafından “Bu ilk Zirve Serisi Savunucusu, ilk modern zemin üst seviye tasarımımızdır. Kamyon, daha fazla beygir gücü için inşa edilmiş kendi şirket içi transfer kutumuza sahiptir. Himalaya mühendisleri ayrıca, büyük ölçüde geliştirilmiş bir sürüş deneyimi sunan özel bir sarmal süspansiyon da içeriyordu. Bu kamyonun bir başka harika yönü, Brembo’nun, kamyonun yükseltilmiş performansıyla birlikte çalışan oldukça özel bir fren sistemi sağlamak için bizimle ortaklık yapmasıdır. Bu gerçekten bir sonraki seviye kamyon, yeni Zirve Serimizin konusu da bu. ” açıklamaları da eklendi.

Son yıllarda “Ultimate Defender” terimi, özellikle de Project Kahn ve diğerlerinin off-roader ile bu kadar iyi bir iş çıkardığında bahsi geçse de, 600 HP veya daha fazla HP’ye sahip ısmarlama olanlar oldukça nadir canavarlardır.

İkinci el Araba ilanları

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here