Hayalinizdeki Arabayı arabam.com’dan Almanız İçin Çok Nedeniniz Var!

0
1217

İkinci el araba almak için oto pazarlarını gezebilir, yakınlarınızın arabalarını satmalarını bekleyebilir ya da internetteki ikinci el araba ilanlarını inceleyebilirsiniz. Söz konusu seçeneklerden internet üzerinden ikinci el oto ilanlarını inceleyerek ilerlemek size zaman kazandıracak bir çözüm olmasının yanında kendinizi yormadan, bulunduğunuz yerden ayrılmadan detaylı araştırma olanağı, fiyat karşılaştırma ve geniş seçenek ağı sunmasıyla en avantajlı tercih olabilir. Sahibinden ve galeriden oto ilanları paylaşan arabam.com, güvenli ve pratik olmasının yanı sıra avantajlı fiyatlarla aradığınız arabaya ulaşmanızı sağlamayı amaçlıyor. Peki, neden arabam.com?

11. Geniş Seçenek Havuzu Sunuyor: 

arabam.com, her gün güncellenen ilanları ile yüzlerce çeşit model, marka ve farklı özellikteki motorlu araçları, oto yedek parçaları alıcılarıyla buluşturuyor.

22. Zaman Kaybetmeden Aradığınızı Bulacağınız Bir İlan Filtreleme Sistemi:

Otomobil, Ticari Araç, Arazi Aracı, Klasik Arabalar, Hasarlı Araçlar, Motosiklet, Traktör, Engelli Araçları gibi ana kategorilere ayırdığı ilanları ile aradığınıza kolayca ulaşmanızı sağlar. Ayrıca Ülkemizde hem sıfır kilometre hem de ikinci el araba alıcılarının en çok tercih ettiği Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Scoda, Mazda, Toyota, Volkswagen, Isuzu, Kia,markaları için ve Alfa Romeo, Audi, BMW, Chewrolet, Land Rover, Mercedes, Prosche, Volvo gibi üst segment markaları için de filtreleme yaparak zaman kaybetmeden hayalinizdeki otomobile erişebilirsiniz. Detaylı filtreleme yapmanıza olanak veren arabam.com ile hayalinizdeki 2. el arabaya ulaşmak için ayrıca, fiyat aralığı, kilometre, yakıt ve vites tipi, bulunduğu il kriterlerine göre arama yapabilirsiniz. Motor gücü, araç rengi ve yaşı gibi kriterleriniz varsa bunları da sistem üzerinden süzerek zaman kaybetmeden aradığınız ikinci el araba ilanı arabam.com’da yer alıyor mu kontrol edebilirsiniz.

33. Hem Galeriden Hem Sahibinden İkinci El Arabalar:

İkinci el araba alırken aradığınıza kolayca ulaşabilmeniz için en kullanışlı ve en geniş seçenek ağı ile optimize edilen arabam.com, size galeriden araba bulma ya da dilerseniz sahibinden araba ilanlarına bakarak aradığınız ulaşma fırsatını bir arada sunar. Dolayısıyla araba model, marka çeşitliliğinin yanı sıra nereden otomobil almak istediğinize de arabam.com ile karar verme şansınız var.

arabam.com Hakkında: arabam.com, İlab Holding şirketidir. 2000 yılından beri oto galerilerin ve araç sahiplerinin satmak istedikleri araçlar için ilan verebilecekleri, alıcı ile satıcıyı buluşturan güvenli bir online platform sunar. Sistem, sadece ilan verme ya da ilanları inceleyerek araba alma eylemleri için değil otomotiv sektörüne dair haberler, bilgilendirme konularında da önemli bir misyonla hareket eder.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here