GM Elektrikli Satmayan Cadillac Bayilerine Ültimatom Verdi

1
1263
gm-yatırım
gm-yatırım

GM elektrikli araba satmak istemeyen Cadillac bayilerine ültimatom verdi. GM, Cadillac markasının on yılın sonunda tamamen elektrikli hale gelebileceğini ve bayilerinden gelen bazı olumsuzluklarla karşı karşıya olduğunu söyledi.

GM Elektrikli Araçlar İçin Cömert Bir Ültimatom Verdi

GM
GM

GM geçen hafta elektrifikasyon planlarının hızlanacağını duyuran GM, Cadillac’ın 2030 yılına kadar tamamen elektrikli bir marka haline gelebileceğini söyledi – ancak yönetim hedefe tam olarak bağlı kalmadı ve yine de piyasaya bağlı olacağını söyledi.

Araçlarını dağıtmak için üçüncü taraf bayi ağlarına bağımlı olan eski otomobil üreticileri için, bayileri, araçlarını kendi lotlarında satmak zorunda kalacakları için elektrikli araçların gitmenin yolu olduğuna ikna etmek önemlidir. Önceki araştırmalar, elektrikli araçların benimsenmesinin, elektrikli araçlar söz konusu olduğunda “küçümseyen ve aldatıcı” olan otomobil satıcıları tarafından yavaşlatıldığını bulmuştur.

GM Elektrikli İçin Yatırıma Hazır

gm-elektrikli
gm-elektrikli

Şimdi GM, Cadillac markasının elektrifikasyonu konusunda bazı olumsuzluklarla karşı karşıya. Öte yandan bazı bayiler bu değişikliği yapmaya veya GM’nin gerektirdiği şarj cihazları, aletler ve eğitim için en az 200.000 $ harcamaya hazır değiller. Bunun yerine dışarı çıkıp çıkmamaya karar vermek için 30 Kasım’a kadar zamanları var.

Cadillac Kuzey Amerika’nın başkan yardımcısı Mahmoud Samara konuyla ilgili şu yorumu yaptı:

Hızlı hareket etmek ve bayilerin hızlanmaya hazır olmasını sağlamak istedik. Bu, tamamen EV yolculuğunun kendileri için uygun olmadığını düşünen bayiler için bir seçenektir.” Ancak GM, markanın büyüklüğüne göre zaten çok fazla Cadillac bayisine sahip olduklarına inanıyor ve bu nedenle bu sorunu çözüme çevirdiler.

Şimdi ise, GM elektrikli araç satmak için yatırım yapmak istemeyen bayilere, ay sonuna kadar Cadillac satışından vazgeçmek ve 500.000 $ ‘a kadar yerleşim yeri almak için teklif veriyorlar. ABD’de anlaşmaya uygun 880 Cadillac bayisi var. Electrek’in Alımı

Uzun zamandır eski otomobil üreticilerinin, hayatta kalmak istiyorlarsa bayileri elektrifikasyona dahil etmenin yollarını bulmaları gerektiğini söylüyoruz.

GM İlginç Bir Çözüm Bulmuş Gibi Görünüyor

gm-ultimatom
gm-ultimatom

Markanın boyutu nedeniyle bayi sayısını zaten küçültmeleri gerektiğinden bayilere bir ültimatom veriyorlar: Elektriğe geçmek veya satın almak için yatırımı yapın.

Bayileri elektrikli araçlar için hazırlanmaya yatırım yapmaya zorlamak çok önemlidir çünkü bu, onları, yalnızca kendi lotlarında en çok sahip oldukları şeye, yani genellikle gazla çalışan araçlara odaklanarak değil, elektrikli araçlar satarak bu yatırımı telafi etmek istemeye zorlayacaktır.

2.El Araba İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here