ford mondeo crossover

Yeni Ford Mondeo, Crossover Haliyle Görüntülendi!

Ford’un D segmentteki başarılı temsilcisi Mondeo, 2021 yılı için yenileniyor. Avrupa ve Amerika pazarındaki başarısını sürdürmek isteyen model, farklı bir karoser tipi ile karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Son zamanlarda kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören ”yerden yüksek” modeller, markaları bu tip araçlar üretme noktasında harekete geçiriyor. Görünüşe bakılırsa Mondeo da bu akımdan nasibini almış gibi. Ford Mondeo crossover karosere sahip bir versiyon ile showroomlardaki yerini alabilir.

Ford Mondeo Crossover Kamuflajlı Görüntülendi!

2021 yılında tanıtılması beklenen model, testlerine devam ediyor. Bu sırada casus birkaç fotoğrafı internete çoktan sızdı. Crossover gövdesiyle son derece heybetli gözüken Yeni Mondeo, kokpitindeki geniş multimedya ekranı ile de oldukça teknolojik gözüküyor. Gizli kapı kollarına sahip olan model, çağı yakalamış gibi gözüküyor. Ayrıca ön yüzde büyük bir ızgara ile beraber ince uzun far tasarımı tercih edilmiş. Arka yüzde ise güncel jenerasyona yakın bir tasarıma sahip olan stop farlarını görmek mümkün. Mondeo crossover, coupe-SUV tasarıma sahip bir model olarak karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

ford mondeo crossover

Mondeo Crossover Türkiye’ye Gelecek mi?

Ford’un Avrupa’da satışı bulunan modellerinden çoğu ülkemizde de satışa sunuluyor. Mondeo ise markanın D segmentte en iyi satış rakamlarını yakaladığı modellerinden biri. Ülkemiz için de durum böyle. Crossover ve SUV modellerin tutulduğu bugünlerde Mondeo Crossover’ın da Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

İkinci el satılık Ford Mondeo ilanları

Çıkış Uyarısı: Ford, Bisikletlileri Kapı Çarpmasından Koruyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here